Για τους ωφελούμενους σε συνεργασία με το Κέντρο Παιδιού και εφήβου

Δωρεάν εξετάσεις για παιδιά

04/03/2018 - 00:47

Δωρεάν διαγνωστικές ειδικές αξιολογήσεις, από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, για τα παιδιά προσχολικής/σχολικής ηλικίας που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, διαταραχές λόγου - ομιλίας - επικοινωνίας ή  αναπτυξιακές - συναισθηματικές διαταραχές πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, σε συνεργασία με το «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» που εδρεύει στην Χίο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά που οι γονείς τους είναι  ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, ΚΕΑ, Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Ιατρείου- Φαρμακείου- Οδοντιατρείου του Δήμου.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαρτίου, στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λέσβου, Ζωοδόχου Πηγής 71, στη Μυτιλήνη.

Από Δευτέρα 5 Μαρτίου έως και Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να τηλεφωνούν για ραντεβού στο 22510-55238, στην υπεύθυνη Κοινωνικό Λειτουργό, κα Ντάρα Μαρία.

 

Και ημερίδα ενημέρωσης

 

Σε συνεργασία επίσης με «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» της Χίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα  με θέμα: «Συστημικές πρακτικές και λειτουργική πραγματικότητα στην ψυχική υγεία: Μάθηση, επικοινωνία, αποκατάσταση», το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00 - 20:00, στο θεατράκι του Δήμου Λέσβου, στη Χρυσομαλλούσα, (Ασκληπιού και Οικονόμου Τάξη γωνιά).

Εισηγητές:

  • Γεώργιος Φρέρης, Δ/ντής Παιδοψυχίατρος-Συστημικός Θεραπευτής (Ε.F.T.A.), Γ.Ν.Ν.Θ.Α. "Η ΣΩΤΗΡΙΑ", Κ.Ψ.Υ. Δ. Αθηναίων
  • Δέσποινα Καρνιαούρα - Βαφιά, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής
  • Ομάδα Τηλεαποκατάστασης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Κ. Μπόλιας (παιδοψυχίατρος), Ελ. Μπινίκου (ψυχολόγος), Δ. Βασιλάκη (ειδ. εκπαιδευτικός), Ν. Κώσταρου (ειδ. εκπαιδευτικός)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey