Θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου

Δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα έκανε η εταιρία «Παπαστράτος»

15/03/2019 - 16:29 Ενημερώθηκε 15/03/2019 - 16:37

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η δωρεά, ύψους 1 εκατ. ευρώ, αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

Με εκπροσώπους της εταιρείας «Παπαστράτος» συναντήθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η Όλγα Γεροβασίλη ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας, ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς. Εξέφρασε δε, την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο επιτελάρχης του ΠΣ, υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος, Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Χρήστος Χαρπαντίδης, ο αντιπρόεδρος, Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας, Χριστίνα Ακουρή.

 

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey