Διανομή προϊόντων σε 6.049 ωφελούμενους

24/09/2018 - 10:29

Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου o Δήμος Λέσβου είναι δικαιούχος φορέας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ΚΕΑ - Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις -δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα-, ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.

Οι συνολικοί δικαιούχοι - ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 6.049 δημότες μας (2.618 οικογένειες).

Στις Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης - Θερμής) η διανομή ξεκίνησε από τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» από εχθές και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Πέμπτη.

Η διανομή για τις Δημοτικές Ενότητες Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 24 έως και Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ - ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ από ώρες 8.30 έως 12.30.

Θα διανεμηθούν συνολικά στις 2.618 οικογένειες, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες 16.351 τεμάχια προϊόντων. Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, τοματοπολτός, φρυγανιές και μαρμελάδα.

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ - ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ - ΤΕΒΑ καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey