Διακοπές νερού και ρεύματος

20/07/2018 - 12:04 Ενημερώθηκε 23/07/2018 - 12:36

Τώρα τελευταία έχουν αυξηθεί με γοργό ρυθμό οι διακοπές παροχής υπηρεσιών από τους Οργανισμούς κοινής ωφέλειας για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις. Έτσι, προσθέτουν ότι «πέραν από το δημόσιο και τις τράπεζες που προχωράνε σε πλειστηριασμούς κατοικιών, πετώντας στο δρόμο εκατοντάδες ανθρώπους, που δεν έχουν δυνατότητα αποπληρωμής των δανείων τους, στο χορό των πλειστηριασμών μπαίνουν και οι Δήμοι, οι οποίοι μπορούν και αυτοί για χρέη να προχωρούν σε πλειστηριασμούς περιουσιών των δημοτών τους».

Παλλεσβιακή Ένωση Συνταξιούχων και Εργατικό Κέντρο καταγγέλλουν ότι Δημόσιο, τράπεζες, ΔΕΗ, ΔΕΥΑ Λέσβου κ.λπ. «έπεσαν σαν τα μαύρα κοράκια πάνω στα πτώματα φτωχών ανθρώπων, χρόνιων ανέργων μη επιδοτούμενων, φτωχών χαμηλοσυνταξιούχων των 300 - 400 - 500 ευρώ που η σύνταξή τους δεν φθάνει να περάσουν ούτε 10 μέρες του μήνα, ανθρώπων που προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα με προνοιακά επιδόματα και γενικότερα ένα φτωχό λαό που ζητιανεύει σήμερα πια φανερά στους δρόμους, μη μπορώντας να αντέξει τη φτώχια. Αν λάβουμε δε και υπόψη τον επερχόμενο νόμο Κατρούγκαλο από 1 Γενάρη 2019 και την μείωση του αφορολόγητου, οδοστρωτήρας θα περάσει από πάνω μας».

Και μεταξύ άλλων, καταλήγουν: «Κύριοι, εκατοντάδες πολίτες ζουν στο νησί μας χωρίς ρεύμα, καθώς επίσης και χωρίς νερό. Να σταματήσει κάθε διαδικασία διακοπής ρεύματος, νερού στους ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν, καθώς επίσης και κάθε διαδικασία πλειστηριασμού για χρέη στο δημόσιο, τράπεζες».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey