Από την ΠΝΟΗ

Διαδικτυακή ομάδα ανάπτυξης της προσωπικότητας

01/04/2021 - 13:59

Το Κέντρο Πρόληψης «Πνοή»  πρόκειται να διοργανώσει Διαδικτυακή Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης μέσω ανάγνωσης – αφήγησης  κειμένων και συζήτησης.  

Μέσα από τα αναγνώσματα θα γίνει επεξεργασία για θέματα αποδοχής και βελτίωσης του εαυτού, συνειδητοποίησης της μοναδικότητας  αλλά και της διαφορετικότητας των άλλων. Επίσης θα συζητηθούν θέματα:  αυτογνωσίας, αντίληψης των διαφορετικών αναγκών   του εαυτού,  σύνδεσης του  εαυτού με τις ικανότητες, τα ταλέντα, τις αξίες,  με  προσωπικούς στόχους και  όνειρα, διαχείριση  ματαιώσεων  και επαναδιαπραγμάτευση των προσδοκιών, θετικής συσχέτισης με  πρόσωπα που ο καθένας αγαπά  και με  δίκτυα υποστήριξης της Κοινότητας.

Η Ομάδα θα πραγματοποιείται  κάθε Παρασκευή  7.00 με 9.00 μ.μ. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις  9  Απριλίου 2021.

Τα θέματα και τα αναγνώσματα θα διαμορφώνονται και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτάσεις των ατόμων, που θα συμμετέχουν.

Συμμετοχές

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει μπορεί να δηλώνει συμμετοχή στο email της Πνοής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. προκειμένου να κλείσει θέση στην Ομάδα και να αποσταλεί η διεύθυνση και η διαδικασία συμμετοχής σε αυτήν .  Ανώτατο όριο συμμετοχών: 20 άτομα

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η ομάδα θα πραγματοποιείται από την πλατφόρμα zoom.

Τις ομάδες συντονίζουν η Κλινική Ψυχολόγος, Σοφία Κιστάνη, και η κονωνιολόγος Ελισσάβετ Δαγκινάκη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey