Διαμαρτυρία κατοίκων Αγίας Μαρίνας για παράνομες περιφράξεις

"Δεν υπάρχει αστυνομία, πολεοδομία, Δήμος"

02/08/2021 - 08:45 Ενημερώθηκε 02/08/2021 - 12:22

Με έγγραφό τους κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας διαμαρτύρονται για παράνομες περιφράξεις στην περιοχή τους επί δημοσίου δρόμου γεγονός που εγκυμονεί, όπως σημειώνεται κινδύνους τροχαίου ατυχήματος. Παράλληλα επιρρίπτουν ευθύνες σε πολεοδομία, Αστυνομία και Δήμο γιατί η κατάσταση αυτή επικρατεί εδώ και δύο χρόνια.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση σημειώνεται:"Πριν από δυο χρόνια ένας κάτοικος αποφάσισε να περιφράξει μέρος του δρόμου Αγίας Μαρίνας – Αεροδρόμιο, βάζοντας πασσάλους πάνω στο δημόσιο οδόστρωμα και τσιμεντόλιθους περιορίζοντας το πλάτος του κατά 1,5 μέτρο. Από μονό του το γεγονός αυτό θέτει σε κίνδυνο όλους όσους κυκλοφορούν επί της οδού και είναι εκτεθειμένοι σε τροχαίο ατύχημα. Μετά από δυο χρόνια με τον μόνο να προσπαθεί για το δίκαιο της περιοχής και να κάνει αγώνες, να είναι ο κ. Μυρογιάννης Στρατής – πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας, κατεδαφίστηκαν επιτελούς οι παράνομες περιφράξεις πριν από δυο εβδομάδες. Η αδιαφορία της πολεοδομίας ξεπερνά τα όρια του απαράδεκτου.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες δυο εβδομάδες ο ίδιος έχει ξανά προσπαθήσει να στήσει εκ νέου την περίφραξη και ήδη δυο φορές έχει αφαιρεθεί πάλι. Και ρωτάμε : αυτό θα συνεχιστεί πολύ; Σε οποιοδήποτε άλλη χώρα, η δημοτική αρχή , η πολεοδομική υπηρεσία και η αστυνομία , που σέβονται τους πολίτες τους θα είχαν λύσει οριστικά το θέμα από την πρώτη μέρα κυριολεκτικά. Πώς; Έχοντας συλλάβει και φυλακίσει τον «κύριο» αυτό, βεβαιώνοντάς του παράλληλα και χρηματικό πρόστιμο για την αποκατάσταση του δημόσιου οδοστρώματος.

Αντί αυτού η αστυνομία τον έχει οδηγήσει πολλές φορές στο τμήμα και καθώς δεν βγαίνει νόημα θεωρώντας τον τρελό, τον αφήνει ελεύθερο να συνεχίζει τα ίδια.

Τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αποτελούν μέρος του κοινωνικού συνόλου αφού μόνο προβλήματα δημιουργούν και θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων ή να δυσχεραίνουν την πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων στο δασός που οριακά εντελώς διέρχονται. Αρά η λύση στα μάτια μας είναι απλή αφού υπάρχει παραβίαση δικαστικής απόφασης. Φυλάκιση είναι αυτή. Εάν είναι τρελός ας τον βάλουν στο φρενοκομείο. Πάντως σίγουρα δεν πρέπει να κυκλοφορεί στους δρόμους".

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey