Τι ανακοίνωσε ο συνήγορός του

Δεν θα υποβάλει αίτημα αναστολής ο Ρουπακιάς

15/10/2020 - 12:07 Ενημερώθηκε 15/10/2020 - 15:45

Τα επιχειρήματά τους προκειμένου να αποκτήσουν ανασταλτικό αποτέλεσμα οι υποθέσεις των εντολέων τους, υποβάλλουν από τις 10 το πρωί οι συνήγοροι των καταδικασθέντων στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πριν από λίγο ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Ρουπακιά δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο εντολέας του δεν θα ζητήσει η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ούτως ή άλλως όπως σχολίαζαν δικηγόροι που συμμετέχουν στη δίκη, η ποινή των ισοβίων που επιβλήθηκε στον Γιώργο Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα συν 14 έτη κάθειρξης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και άλλα αδικήματα άφηνε απειροελάχιστα περιθώρια να δοθεί από το δικαστήριο αναστολή στη έφεση.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται με τα αιτήματα των υπολοίπων περί αναστολής

Με επιχειρήματα όπως η «υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη» που θα υποστούν εάν οδηγηθούν στη φυλακή για να εκτίσουν τις ποινές τους οι καταδικασθέντες για συμμετοχή σε επιθέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να πείσουν την έδρα παρά τις πολυετείς ποινές που επέβαλε χθες να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Πηγή: iefimerida.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey