Ο πρώην προέδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ Αλ. Κουτσαντώνης παίρνει αποστάσεις

Το αδιάψευστο διαδικτυακό κάλεσμα του κ. Κουτσαντώνη, πριν από δύο περίπου χρόνια Το αδιάψευστο διαδικτυακό κάλεσμα του κ. Κουτσαντώνη, πριν από δύο περίπου χρόνια

«Δεν έχω καμία σχέση με την Πατριωτική Κίνηση»

27/04/2018 - 16:23 Ενημερώθηκε 27/04/2018 - 16:43

Την παρέμβαση του αποδεδειγμένα εκ των ιδρυτικών μελών (σ.σ. όπως αποδεικνύεται από το πρώτο διαδικτυακό κάλεσμά του για τη δημιουργία κίνησης πολιτών ενάντια στη πολιτική της «μουσουλμανοποίησης» της Λέσβου το καλοκαίρι του 2016) της Πατριωτικής Κίνησης Αλέξανδρου Κουτσαντώνη, προκάλεσε το χθεσινό μας σχετικό ρεπορτάζ, αναφορικά με την τοποθέτηση του βουλευτή Λέσβου της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου για την δραστηριότητά της, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη συνέντευξη τύπου του κλιμακίου των βουλευτών της ΝΔ που επισκέφθηκαν το νησί. Ο κ. Κουτσαντώνης και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ, προς τιμή του, πήρε δημόσια αποστάσεις από την εν λόγω «κίνηση», δηλώνοντας στο «Ε» πως ουδέποτε είχε σχέση με την Πατριωτική Κίνηση. «Ούτε ηγετικό, ούτε ιδρυτικό, ούτε απλό μέλος της Πατριωτικής Κίνησης υπήρξα ποτέ. Ήμουν, είμαι και θα είμαι μέλος της ΝΔ και μάλιστα ένα από τα ιστορικά της στελέχη», είπε χαρακτηριστικά.

Και τη στιγμή που τα αντανακλαστικά του πολιτικού κόσμου της χώρας και της Λέσβου, αλλά και γενικότερα της κοινωνίας, δείχνουν να… λειτουργούν στον απόηχο της «μαύρης νύχτας» για το νησί την περασμένη Κυριακή στην πλατεία Σαπφούς, η δήλωση αυτή του κ. Κουτσαντώνη, είναι μία ακόμη ελπιδοφόρα τοποθέτηση. Που δύναται να λυτρώσει την κοινωνία, τουλάχιστον από τις θλιβερές μειοψηφίες που πασχίζουν να δρουν και να ομιλούν εκ μέρους του προβληματισμένου συνόλου αυτής. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey