Υπάλληλος των ΕΛΤΑ στη Λέσβο, έβαζε συστηματικά ...χέρι σε επιστολές με χρήματα που προορίζονταν για Ιερά Μονή του νησιού

Δεν είχε τον Θεό του!

25/07/2017 - 14:23

Ολόκληρη… Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, επιλήφθηκε του εντοπισμού υπαλλήλου των ΕΛΤΑ στη Λέσβο, ο οποίος, όπως προέκυψε, έκλεβε θρασύτατα και συστηματικά από το 2013, επιστολές με χρήματα που προορίζονταν για Ιερά Μονή του νησιού!

Ο υπάλληλος υπολογίζεται ότι από τους φακέλους με αποδέκτη την Ιερά Μονή, «σούφρωσε» ούτε λίγο, ούτε πολύ, περί τις 40.000 ευρώ! Και οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

 

«Θεία δίκη»

Η εντυπωσιακή αυτή κατηγορία που απασχόλησε και τα κεντρικά στην Αθήνα της Ελληνικής Αστυνομίας, πλήττει αναμφίβολα το προφίλ των Ελληνικών Ταχυδρομείων και θέτει προβληματισμούς ως προς την ασφάλεια των συναλλαγών. Αλλά ο εντοπισμός και η σύλληψη του υπαλλήλου που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για τα «βαριά» αδικήματα της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και της παραβίασης του απορρήτου των επιστολών, έρχεται μεταφορικά, αλλά ενδεχομένως και κυριολεκτικά σαν… «θεία» δίκη. Εις επιβεβαίωση της λαϊκής ρήσης που υποστηρίζει ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey