Συνεχίζεται η εγκληματικότητα και στον πρόχειρο καταυλισμό

Αβέρτα το ξύλο και τα μαχαιρώματα στον πρόχειρο καταυλισμό του Καρά –Τεπέ

22/10/2020 - 18:00

Δεν παύουν να εκδηλώνονται -παρά την αυξημένη αστυνόμευση - τα περιστατικά βίας μέσα στη δομή του πρόχειρου καταυλισμού μεταναστών στο πεδίο βολής του Καρά- Τεπέ.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της Αστυνομίας έχει περιοριστεί η εγκληματικότητα σε σχέση με αυτή που εκδηλωνόταν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Ωστόσο η εγκληματική δράση δεν έχει σταματήσει.

Προσωπικές διαφορές ήταν η αιτία που χτες το πρωί Αγφανός πέταξε πέτρα σε ανήλικο ομοεθνή του τραυματίζοντάς τον.

Σημειώνεται ότι κατά καιρούς στα δελτία Τύπου της Αστυνομίας γίνονται αναφορές σε τέτοιου είδους περιστατικά, στα οποία έχουν πέσει και μαχαιρώματα.

Παρά την μείωση, σύμφωνα με τις Αρχές, των περιστατικών, το γεγονός είναι ότι και στην νέα δομή η εγκληματικότητα καλά κρατεί, ενώ ενδιαφέρον αποκτά το ποιος θα είναι τελικά ο προορισμός όλων αυτών των δραστών.  

Το δελτίο τύπου

«Συνελήφθη, χθες (21-10-2020) σε δομή διαμονής αλλοδαπών στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, πρωινές ώρες χθες στην παραπάνω δομή, ο συλληφθείς τραυμάτισε με πέτρα, ανήλικο αλλοδαπό.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey