Αυτή τη Πέμπτη 18 Ιουλίου

Αρχίζει το Τουρνουά Σκάκι στο Πλωμάρι

15/07/2019 - 14:09

Με την συμμετοχή 65 τουλάχιστον σκακιστών, αρχίζει τη Πέμπτη 18 Ιουλίου το Διεθνές τουρνουά σκάκι στο Πλωμάρι, που θα διαρκέσει ως τις 25 Ιουλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του, με την απονομή  των επάθλων στους νικητές.

 

Οι συναντήσεις θα γίνονται στην μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολυκέντρου Πλωμαρίου με καθημερινή έναρξη στις 6 το απόγευμα.

 

Μεταξύ των διεθνώς αναγνωρισμένων σκακιστών που θα μετάσχουν στο τουρνουά είναι οι γκραν μαιτρ Αντρεϊ Ρισάκοφ, Αλεξάντερ Χαριτόνωφ, Ιωάννης Νικολαϊδης, Βασίλης Κοτρωνιάς, Μάριαν Πέτροφ Γκιοργκίεφ και Αναστάσιος Μιχαηλίδης.

 

Κατά την διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης σκάκι, (simultane) κατά τον οποίο ένας γκραν μαιτρ θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα, μεγάλο αριθμό παικτών. Η επίδειξη θα γίνει στην παραλιακή πλατεία του Πλωμαρίου.

 

Επίσης την Τρίτη  23 Ιουλίου το βράδυ, θα εμφανισθεί στην ίδια πλατεία η χορωδία και το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μόριας.

 

Στην τελετή λήξης έχουν κληθεί να παραστούν και να επιδώσουν  τα έπαθλα, οι βουλευτές Λέσβου,  η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου, ο Δήμαρχος Λέσβου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, και  εκπρόσωποι πολιτιστικών και σκακιστικών συλλόγων. 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey