Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε 68χρονη εθελόντρια από την Γερμανία.

Αποπειράθηκαν να της κόψουν το λαιμό!

23/04/2019 - 12:12

Θύμα ένοπλης ληστείας που παραλίγο να κοστίσει την ζωή της, έπεσε μία 68χρονη Γερμανίδα , η οποία εργάζεται ως ανεξάρτητη εθελόντρια στη δομή του ΠΙΚΠΑ για μετανάστες. Το περιστατικό έγινε σε έναν παράδρομο, που βρίσκεται μεταξύ της πολυκατοικίας του Ναυτικού Ομίλου και του Παιδικού Σταθμού προχθές το απόγευμα κοντά στον ξενώνα που είχε νοικιάσει το θύμα για την διαμονή της.

Η ηλικιωμένη δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι και ο δράστης αποπειράθηκε να της κόψει τον λαιμό με ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς της σοβαρά, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό που είχε μαζί της και το κινητό της τηλέφωνο. Ευτυχώς το θύμα έγινε αντιληπτό από περαστικούς και σώθηκε , γιατί στην περιοχή αυτή του παράδρομου δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία και αυτό συνέβαλε στο να προκληθεί και το τραγικό αυτό συμβάν.

Η 68χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του νησιού και στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες έρευνες στο νησί για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ή των δραστών που ευθύνονται για αυτή την ενέργεια. Είναι πάντως από τα περιστατικά που προκαλούν ανησυχία και στην αστυνομία γιατί συνέβη σε μια περιοχή που δεν είναι στο ...κόκκινο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey