Από γκάφα σε γκάφα ο ΣΚΑΙ για Λέσβο και Τσίπρα

03/05/2018 - 12:59 Ενημερώθηκε 03/05/2018 - 13:11

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, μπορεί πριν ένα περίπου χρόνο να... ξετίναξε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το «μπέρδεμα» με τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη, ωστόσο ο θυμόσοφος λαός λέει πως ό,τι κοροϊδεύεις, κάποτε θα το λουστείς.

Και από χθες, που οι ρεπόρτερς του ΣΚΑΙ καταπιάνονται με την επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο στο πλαίσιο του 14ου Περιφερειακού Συνεδρίου για το Β. Αιγαίο, τα... χτυπήματα της μοίρας είναι απανωτά για το κανάλι του Φαλήρου.

Η αρχή έγινε στο δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης, όταν οι τηλεθεατές αντίκρισαν στις οθόνες τους το σχέδιο πτήσης του Πρωθυπουργού, που περιελάμβανε ενδιάμεσο σταθμό τη Λήμνο και τελικό προορισμό τη... Χίο, η οποία μάλιστα αναγραφόταν στο χάρτη ως Λέσβος!

Το πρωί της Πέμπτης, ο ΣΚΑΙ ενημέρωνε τους αναγνώστες του μέσα από τη διαδικτυακή του πύλη, στις 11:31, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με φορείς της Λέσβου, με τη μόνη διαφορά ότι ο Πρωθυπουργός βρισκόταν στη Μύρινα της Λήμνου και η άφιξή του στο νησί μας έχει προγραμματιστεί στις 15:30.

Σε κάθε περίπτωση τα λάθη είναι ανθρώπινα, ωστόσο ποτέ δεν είναι κακό να αναγνωρίζονται και φυσικά να διορθώνονται, εφόσον είναι ακόμα εφικτό. Κάτι που δεν έπραξε ο σταθμός, παρά το... γλέντι που στήθηκε στα social media από τους παρατηρητικούς χρήστες του διαδικτύου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey