Απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης

Αλληλεγγύη για τους πυρόπληκτους

28/07/2018 - 17:38

Λόγω της έκτακτης ανάγκης που έχει δημιουργηθεί στην Αττική με τις καταστροφικές πυρκαγιές, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης συνήλθε εκτάκτως προκειμένου να λάβει αποφάσεις για την υποστήριξη και ενίσχυση των θυμάτων. Ως ένδειξη αλληλεγγύης λοιπόν αλλά και ουσιαστικής στήριξης στους πυρόπληκτους αποφάσισε:

  1. Να διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία υπέρ των πληγέντων. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Μυτιλήνης μετά από συνεννόηση με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης διοργανώνει αιμοδοσία για τα θύματα των πυρκαγιών της Αττικής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
  2. Να αγοράσει φάρμακα από τη ΣΥΦΑΛ αξίας 1.500 € τα οποία θα αποσταλούν στον Ερυθρό Σταυρό για διάθεση στους πυρόπληκτους και κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών αναγκών που έχουν προκύψει.
  3. Να συνδράμουν οικονομικά οι δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών υπέρ των πυρόπληκτων στην Τράπεζα Πειραιώς. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν προς ενίσχυση των πυρόπληκτων στην κατεύθυνση που θα υποδείξουν οι αρμόδιοι φορείς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey