Το ΠΕΚ στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις

26/01/2017 - 22:00

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, στηρίζει και χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών του νησιού μας και όλη τις Ελλάδας.

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, στηρίζει και χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών του νησιού μας και όλη τις Ελλάδας.

Ο αγώνας ενάντια στην νέα βαρβαρότητα, ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που υλοποιούν τις επιταγές της ΕΕ και της νέας ΚΑΠ, που οδηγούν στην φτώχεια και στο ξεκλήρισμα τη μικρομεσαία αγροτιά μας βρίσκει στο πλευρό τους.

Το Εργατικό Κέντρο, τα ταξικά του σωματεία, έχουμε κοινούς αγώνες με τους αγρότες, έχουμε κοινό συμφέρον από την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών τις ΕΕ και του κεφαλαίου.

 Παλεύουμε από κοινού ενάντια στις πολιτικές που φέρνουν τα μνημόνια , που οδηγούν στην εξαθλίωση εργαζόμενους, αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες, και μας θέλουν να ζούμε με ψίχουλα.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νησιού μας, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους νέους, να σταθούμε αλληλέγγυοι στων αγώνα τις αγροτιάς.

Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, για να βάλουμε τέλος στην εκμετάλλευση, για ζωή και δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey