Ενημέρωση από τα ΚΕΠ

Εισοδηματική ενίσχυση

01/09/2016 - 15:37

Από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ισχύει η κατάθεση των αιτήσεων για τις οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών μελών της Ε.Ε., σχετικά με την Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών, έτους 2015. Αυτό ανακοίνωσε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης των ΚΕΠ του Δήμου Λέσβου, Ευστρατία Βουγιούκα.

 

Από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ισχύει η κατάθεση των αιτήσεων για τις οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών μελών της Ε.Ε., σχετικά με την Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών, έτους 2015. Αυτό ανακοίνωσε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης των ΚΕΠ του Δήμου Λέσβου, Ευστρατία Βουγιούκα.

Στους δικαιούχους συμπεριλαμβάνονται και οι μονογονεϊκές οικογένειες, που κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές. Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 4.700 ευρώ. Σημειώνεται ότι δικαιούχοι δεν είναι οι άγαμοι. Για τις περιπτώσεις των μονογονεϊκών οικογενειών, πρέπει να προσκομίζεται επιπλέον αποδεικτικό για την επιμέλεια των παιδιών.

Οι αιτούντες πρέπει να έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις για τα έτη 2011-2012-2013-2014 και 2015, σε αντίθετη περίπτωση να απευθύνονται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για σχετική τακτοποίηση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.

Δικαιολογητικά: Αίτηση, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, αντίγραφο εκκαθαριστικού φορολογικού έτους 2015, υπεύθυνη δήλωση περί μη είσπραξης της οικονομικής ενίσχυσης άλλη φορά για την ίδια οικογένεια, φωτοαντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού και αστυνομικής ταυτότητας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey