Ξεκινά τη Δευτέρα η διάθεσή τους

23.500 κιλά ροδάκινα

11/07/2016 - 14:52

Για τρίτη χρονιά, «διεκδικήσαμε και είμαστε δικαιούχοι ως Δήμος Λέσβου, παροχής δωρεάν φρούτων για τους άπορους Δημότες του Δήμου μας» εξηγεί η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αντωνέλλη.

Για τρίτη χρονιά, «διεκδικήσαμε και είμαστε δικαιούχοι ως Δήμος Λέσβου, παροχής δωρεάν φρούτων για τους άπορους Δημότες του Δήμου μας» εξηγεί η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αντωνέλλη.

Και συνεχίζει: «Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης παρέλαβε 23.500 κιλά ροδάκινα, των οποίων η παράδοση στους κοινωνικούς εταίρους ξεκίνησε χτες και όπου αυτοί δεν υπάρχουν, διανεμήθηκαν σε φορείς που ενεργοποιούνται στον τομέα της Κοινωνικής Μέριμνας, σε ολόκληρο το Δήμο μας.

Θα υπάρξουν κατά τόπους ανακοινώσεις για την ημέρα, τον τόπο και την ώρα της διανομής».

Από Δευτέρα 11 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουλίου, ξεκινά η διάθεση ροδακινιών για τους άπορους δημότες, κατοίκους του τέως Καποδιστριακού Δήμου Μυτιλήνης, η οποία θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά Τεπέ από τις 8.30 π.μ έως τις 12.30 μ.μ.. Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι διαθέτουν κάρτα μέλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, καθώς επίσης και όσοι διαθέτουν κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης (είναι η κάρτα που έχουν προμηθευτεί από τα ΚΕΠ) και οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.

Όλοι οι δικαιούχοι, προκειμένου να παραλάβουν τις ποσότητες που τους αναλογούν, πρέπει να προσέρχονται στα σημεία διανομής υποχρεωτικά με την ταυτότητα τους και τα κατά περίπτωση αποδεικτικά ωφελουμένου. Δηλαδή: ή με την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, ή με την κάρτα της ανθρωπιστικής κρίσης ή με αντίγραφο της αίτησης τους στο ΤΕΒΑ.

Πιο συγκεκριμένα παραδόθηκαν και θα παραδοθούν σε εταίρους και φορείς οι εξής ποσότητες:

Στις δημοτικές ενότητες Γέρας, Πολιχνίτου, Πέτρας, Μήθυμνας, Αγιάσου, Ευεργέτουλα, Ερεσού και Θερμής, παραδόθηκαν συνολικά 9.000 κιλά σε συλλόγους ενεργοποιημένους στην κοινωνική αλληλεγγύη, προκειμένου να μοιραστούν στους προαναφερμένους ωφελούμενους.

Η ποσότητα που θα περισσέψει από τη διανομή των ωφελουμένων της Μυτιλήνης, θα διατεθεί στο «Χωριό όλοι Μαζί», προκειμένου να την διαθέσουν στους πρόσφυγες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey