Κατ’ αγνώστων η καταγγελία

Νέα στοιχεία για την κατηγορία κακοποίησης τροφίμων του «Θεομήτωρ»

10/06/2016 - 15:52

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε το χτεσινό πρωτοσέλιδο του «Ε» για την καταγγελία στην οποία προχώρησε η διοίκηση του Ιδρύματος «Θεομήτωρ» στον Εισαγγελέα αναφορικά με καταγγελίες τροφίμου για ξυλοδαρμό του από εργαζόμενους.

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε το χτεσινό πρωτοσέλιδο του «Ε» για την καταγγελία στην οποία προχώρησε η διοίκηση του Ιδρύματος «Θεομήτωρ» στον Εισαγγελέα αναφορικά με καταγγελίες τροφίμου για ξυλοδαρμό του από εργαζόμενους.

Η πρόεδρος του Ιδρύματος Άννα Γουδέλλη άνοιξε τα χαρτιά της μετά το δημοσίευμα και διευκρίνισε: «Η καταγγελία μας στον Εισαγγελέα αφορά ξυλοδαρμό (κακοποίηση) τροφίμου από αγνώστους (αφού δεν υπάρχουν μάρτυρες)». Και υπογραμμίζει ότι έχουν καταγγελθεί μόνο δύο εργαζόμενοι, σημειώνοντας: «Ο τρόφιμος κατονομάζει εδώ και έναν χρόνο δύο μόνο εργαζόμενους, εκ των οποίων ο ένας είναι αυτός που τον τραυμάτισε πρόσφατα».

Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνει: «Είναι άδικο για τους περίπου 60 εργαζομένους, που πολλοί απ’ αυτούς δίνουν ψυχή για τους τροφίμους, να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με τους δύο». Ωστόσο, καταλήγει: «Υπάρχει όμως μια σιωπή και αυτό είναι που αποτελεί συνενοχή».

«Δεν μπορώ να ξέρω»
Σε σχέση με τα όσα εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα μας εργαζόμενος του «Θεομήτωρ», σύμφωνα με τον οποίο ο πρόεδρος των εργαζομένων δεν αρνήθηκε απέναντι στην κ. Γουδέλλη ότι υπάρχει κακοποίηση, ο τελευταίος τόνιζε ότι δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των εργαζομένων του «Θεομήτωρ» Χρήστος Μούτσης τόνισε στο «Ε»: «Το αρνούμαι ότι υπήρξε περιστατικό κακοποίησης. Δεν μπορώ να ξέρω εξάλλου τι συμβαίνει μέσα στο ίδρυμα, εφόσον δεν είμαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο!» Και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει έστω και η υποψία ότι συμβαίνει κάτι, η διοίκηση πρέπει άμεσα να προχωρήσει νομικά και να διερευνηθεί η υπόθεση. Και σε περίπτωση που βρεθεί το οτιδήποτε, δεν θα εγκαταλείψω και θα είμαι σύμμαχος ενάντια σε οποιαδήποτε απρεπή ενέργεια».

«Θα περιμένουμε»
Από την πλευρά του, το μέλος της διοίκησης του «Θεομήτωρ» Δημήτρης Μοιρασγεντής δήλωσε στο «Ε» σχετικά με το θέμα: «Θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση και σε αυτήν τη φάση δεν παίρνουμε θέση».

Αν.Παζ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey