Και του χρόνου!

02/04/2016 - 15:15

Και του χρόνου! 

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία «Bora Jet» δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά της από την Κωνσταντινούπολη και μάλιστα τον ερχόμενο Ιούνη, ενώ δεν υπάρχει και επίσημη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση Νταβούτογλου θα επιδοτήσει τη γραμμή. Από την άλλη, η ισπανική αεροπορική εταιρεία «Volotea» αναμένεται πράγματι και στο «Οδυσσέας Ελύτης», αλλά δεν θα μας διασυνδέσει στα σίγουρα με τη Βαρκελώνη. Ακόμη, τα νεότευκτα καταμαράν του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης, που προανήγγειλε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Αστυρακάκης, δεν θα έρθουν στα σίγουρα φέτος, αλλά πιθανότατα του χρόνου το καλοκαίρι, βάσει και της πρόσφατης εξαγγελίας στο φόρουμ που έγινε στη Σμύρνη.

Ωστόσο, το χθεσινό «πρωταπριλιάτικο» ψέμα μας μπορούμε να πούμε ότι ήταν πειστικά αληθινό, αφού ελάχιστοι το αναγνώρισαν και ειδικά στην ηλεκτρονική μας έκδοση έτυχε μεγάλης αναγνωσιμότητας, ενώ δεν έλειψαν και οι «ενοχλήσεις» μας από επωνύμους του χώρου του τουρισμού, που… «τσίμπησαν» στην είδηση της «τουριστικής (μας) έκρηξης»! Και αυτό γιατί το «ρεπορτάζ» εμπεριείχε πραγματικά γεγονότα, όπως τη σύνδεση Σμύρνης-Θεσσαλονίκης, πασπαλισμένα όμως με πολλές από τις… προσδοκίες των φορέων του τουρισμού μας και κύρια του Δήμου Λέσβου, που έχει προβεί κιόλας σε πολλές ανακοινώσεις τελευταία, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για άνοιγμα σε νέες αγορές από πολλά μέτωπα.

Η «πρωταπριλιάτικη» φάρσα μας έγινε με την ευχή οι μεγαλοστομίες που έχουμε ακούσει κατά καιρούς να μην αποδειχθούν πραγματική φάρσα στα καλοκαίρια που θα έρθουν. Και ως επισήμανση, επειδή για να βελτιώσουμε τους αριθμούς του τουρισμού μας -τώρα που μας «πόνεσε» λόγω των επιπτώσεων που διαφαίνεται ότι μπορεί να έχει το «προσφυγικό»- θα πρέπει να έχουμε κύρια και σοβαρή στρατηγική, στην κατεύθυνση να βελτιώσουμε πραγματικά και το τουριστικό μας προϊόν.

Πρωταπριλιάτικο βέβαια ήταν και το χτεσινό μας σχόλιο που αφορούσε τη δήθεν αναμενόμενη ανακοίνωση παραίτησης του βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος ειδικά αυτήν την περίοδο, με τα θέματα της δικαιοσύνης και της διαφθοράς να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, δίνει για λογαριασμό του κόμματός του τη δική του μάχη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Πάντως ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε το αστείο μας και μας ευχήθηκε «και του χρόνου»!«Ε»Πρωταπριλιάτικο βέβαια ήταν το χτεσινό μας σχόλιο που αφορούσε τη δήθεν αναμενόμενη ανακοίνωση παραίτησης του βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος ειδικά αυτήν την περίοδο, με τα θέματα της δικαιοσύνης και της διαφθοράς να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, δίνει για λογαριασμό του κόμματός του τη δική του μάχη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Πάντως ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε το αστείο μας και μας ευχήθηκε «και του χρόνου»!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey