Αύριο στις 11 το πρωί από την «Κυψέλη»

Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο

03/11/2015 - 14:52

Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο οργανώνεται και στη Λέσβο αύριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς ενάντια στην κρίση και στις επιπτώσεις της.

Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο οργανώνεται και στη Λέσβο αύριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς ενάντια στην κρίση και στις επιπτώσεις της.

Το συλλαλητήριο οργανώνει το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. «ΚΥΨΕΛΗ», μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.με.Α. Βορείου Αιγαίου και εκπροσωπώντας τα άτομα με αναπηρία του νομού μας.

«Διεκδικούμε όλοι μαζί, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με αναπηρία, ενωμένοι και αποφασισμένοι για την προστασία των δικαιωμάτων μας, την κοινωνική ένταξη, την αξιοπρεπή διαβίωση, την κοινωνική προστασία. Παλεύουμε για την εκπαίδευση, για την πρόνοια, τα επιδόματα, τις συντάξεις, την ιατροφαρμακευτική κάλυψη και περίθαλψη» αναφέρει η «Κυψέλη».

Επίσης, προσθέτει ότι αυτή η μέρα, η 4η Νοεμβρίου, «είναι ένας σταθμός των αγώνων και των προσπαθειών μας» για την προστασία των προγραμμάτων οικονομικής ενίσχυσης των ατόμων με αναπηρία, γνωστών ως προνοιακών επιδομάτων, καμία σύνδεση των επιδομάτων αναπηρίας με το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, την άρση των μειώσεων που έχουν επέλθει στους μισθούς των εργαζόμενων ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις εξαιτίας των μνημονίων, την παροχή κοινωνικής προστασίας (δημόσια δίκτυα, υγείας, πρόνοιας, κοινωνικής ασφάλισης) και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την Ειδική Εκπαίδευση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey