Παράταση έλαβε ο εργολάβος από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για τις εργασίες στην οδό Ναυμαχίας Έλλης

20 μέρες πίσω…

13/03/2014 - 14:40

Παράταση 20 ημερών για την παράδοση του τμήματος της Ναυμαχίας Έλλης στην κυκλοφορία, έλαβε η εργολήπτρια εταιρεία μετά από αίτημά της στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Σύμφωνα με τη νέα εξέλιξη, ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, χωρίς όμως να ασφαλτοστρωθεί, μέχρι το τέλος του μήνα.

Παράταση 20 ημερών για την παράδοση του τμήματος της Ναυμαχίας Έλλης στην κυκλοφορία, έλαβε η εργολήπτρια εταιρεία μετά από αίτημά της στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Σύμφωνα με τη νέα εξέλιξη, ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, χωρίς όμως να ασφαλτοστρωθεί, μέχρι το τέλος του μήνα. Ακόμα, εκκρεμεί το αίτημα προς τη Διαχειριστική Αρχή για παράταση και στην τελική παράδοση του έργου. Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των εργασιών περί τα τέλη Μάιου.

Τελείως διαφορετικό από το αναμενόμενο ήταν τελικά το εμπόδιο στην εξέλιξη των εργασιών στη Ναυμαχίας Έλλης. Ενώ μηχανικοί και εργολάβος φοβούνταν κωλυσιεργία των εργασιών λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων, αυτό τελικά δε συνέβη. Αντιθέτως, έως και 20 μέρες πίσω αναμένεται να καθυστερήσουν οι εργασίες εξ αιτίας της κατάστασης που επικρατούσε με τις σωληνώσεις και τις καλωδιώσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, και αποκαλύφθηκε μετά την αφαίρεση του ασφαλτοτάπητα.

Οι εργασίες ήταν αδύνατο να προχωρήσουν αν δεν υπήρχε πρώτα η διευθέτηση των δικτύων κάθε λογής που συνέθεταν την άναρχη κατάσταση. Ένα επιπλέον αρνητικό στοιχείο ήταν το γεγονός ότι οι περισσότερες καλωδιώσεις ήταν επιφανειακές και έπρεπε υποχρεωτικά να τοποθετηθούν βαθύτερα για να μπορέσουν να προχωρήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες δούλεψαν παράλληλα προκειμένου να συντομεύσει ο χρόνος των εργασιών, αλλά η καθυστέρηση που σημειώθηκε, άγγιξε σχεδόν το μήνα.

Ένα μήνα παράταση για να παραδώσει το δρόμο στην κυκλοφορία ζήτησε η εργολήπτρια εταιρεία από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία συνεδρίασε χθες για το θέμα. Η απόφαση τελικά ήταν για παράταση 20 ημερών. Η εταιρεία κανονικά έπρεπε να παραδώσει το δρόμο στην κυκλοφορία στις 10 Μαρτίου. Μετά την παράταση που έλαβε, είναι υποχρεωμένη να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη φάση του έργου στο τέλος του μήνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey