Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για οδηγούς και εργάτες στο Δήμο Λέσβου

Προσλαμβάνονται 40 διμηνίτες

13/02/2014 - 16:41

Με αρκετή καθυστέρηση απ’ την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου στα τέλη τού 2013, κι έχοντας απ’ την προηγούμενη βδομάδα την έγκριση της γενικής γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου προκήρυξε χθες την πλήρωση 40 θέσεων διμηνιτών.

Με αρκετή καθυστέρηση απ’ την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου στα τέλη τού 2013, κι έχοντας απ’ την προηγούμενη βδομάδα την έγκριση της γενικής γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου προκήρυξε χθες την πλήρωση 40 θέσεων διμηνιτών. Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αφορά σε 10 οδηγούς και 30 εργάτες, οι οποίοι θα απασχοληθούν για δύο μήνες.

Η ανάρτηση της προκήρυξης έγινε χθες το μεσημέρι, ενώ η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου. Πολύ σύντομα, μάλιστα, λόγω και της επικείμενης απαγόρευσης προσλήψεων μετά τις 18 Μαρτίου, δυο μήνες ακριβώς πριν τις εκλογές, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες εγκρίσεις για την πρόσληψη συμβασιούχων.

Εργάτες και οδηγοί
Η προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη συνολικού προσωπικού 40 ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Λέσβου, στις εξής ειδικότητες: Δ.Ε. Οδηγών Απορριμματοφόρων και Υ.Ε. Εργατών. Για τους οδηγούς απαιτείται να διαθέτουν σε ισχύ επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας, πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (διευκρινίσεις παρέχονται απ’ το Δήμο), καθώς και τίτλο σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ για τους εργάτες δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:

- Κυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

- Υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους τού Ν. 3584/07» και ότι «το τελευταίο 12μηνο δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο με την ιδιότητα του εποχικού εργαζομένου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών» (παρέχεται από την υπηρεσία).

Για τους οδηγούς απαιτείται επιπλέον και κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα κεντρικά γραφεία του Δήμου (διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 13 - 17, Μυτιλήνη, τηλέφωνο: 22513 50596) και στα γραφεία των δημοτικών ενοτήτων, μέχρι και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Στην προκήρυξη αναφέρεται πως σε περίπτωση που δε βρεθούν υποψήφιοι για τις θέσεις οδηγών με τα απαιτούμενα προσόντα, οι θέσεις θα καλυφθούν από εργάτες καθαριότητας, ώστε ο συνολικός αριθμός των προσληφθέντων να είναι 40.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey