Προσλήψεις εποχικών στην Κ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων, για έργα σε Αγιάσο και Επάνω Σκάλα

Δύο αρχαιολόγοι, τρεις εργάτες

25/10/2013 - 22:59

Δυο διαφορετικές ανακοινώσεις για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού «τρέχουν» στην Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, που αφορούν συνολικά στην κάλυψη δύο θέσεων αρχαιολόγων και τριών θέσεων εργατών.

 Δυο διαφορετικές ανακοινώσεις για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού «τρέχουν» στην Κ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, που αφορούν συνολικά στην κάλυψη δύο θέσεων αρχαιολόγων και τριών θέσεων εργατών.

Οι προσλήψεις γίνονται με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, αφού αφορούν σε αρχαιολογικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε υλοποιούμενα έργα στην Αγιάσο και την Επάνω Σκάλα.

Η πρώτη πρόσκληση της προϊσταμένης της Εφορείας, Χριστιάνας Λούπου, αφορά στην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Δίκτυο αποχέτευσης και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Αγιάσου» Δήμου Λέσβου.

Για το έργο αυτό και για χρονικό διάστημα έξι μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, θα καλυφθούν μία θέση Π.Ε. Αρχαιολόγου και δύο θέσεις Δ.Ε. Εργατοτεχνιτών (ελλείψει αυτών, Υ.Ε. Ειδικευμένων Εργατών).

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία τής Κ΄ ΕΠΚΑ Σαπφούς 22, Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100 - Λέσβος, υπ’ όψιν Βασιλικής Σαραντινού (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087) έως και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά στην πρόσληψη προσωπικού για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις ανάγκες του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Έργα προστασίας ακτής Επάνω Σκάλας και επανασχεδιασμός τμήματος της οδού Ναυμαχίας Έλλης».

Η πρόσληψη θα είναι για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών και αφορά στην κάλυψη μίας θέσης Π.Ε. Αρχαιολόγου και μίας θέσης Δ.Ε. Εργατοτεχνίτη (ελλείψει αυτού, Υ.Ε. Ειδικευμένου Εργάτη).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις δύο αυτές θέσεις ξεκίνησε χθες 24 και λήγει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey