50 χρόνια από το σεισμό του Αγ. Ευστράτιου

15/02/2018 - 15:37 Ενημερώθηκε 15/02/2018 - 17:09

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνουν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στον Άγιο Ευστράτιο εκδήλωση με θέμα: «50 χρόνια από τον σεισμό του Αγίου Ευστράτιου».

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, περιλαμβάνεται επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του φονικού σεισμού, καθώς και ενδιαφέρουσες ομιλίες στο σχολείο του νησιού και την αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου.

Αναλυτικά:

 Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ι. Ν. Γέννησης του Χριστού και Ομιλία της Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου για την 20η Φεβρουαρίου 1968.

 Ομιλία με θέμα: «Οδηγίες αυτοπροστασίας σε περίπτωση σεισμού», από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αντισεισμικής Άμυνας του Ο.Α.Σ.Π. κ. Πλούταρχο Κέρπελη., στο σχολείο του νησιού.

Στη συνέχεια στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου θα ακολουθήσουν χαιτετισμοί και ομιλίες της Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου κας Μαρίας Κακαλή, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κου Ιωάννη Καπάκη, του Καθηγητή του Ε.Κ.Π.Α. και Προέδρου του Ο.Α.Σ.Π. κου Ευθύμη Λέκκα και  της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey