50% για τους νέους φοιτητές

26/08/2017 - 15:55 Ενημερώθηκε 25/08/2017 - 23:56

Συνεχίζει να στηρίζει για μια ακόμη χρονιά τους νέους φοιτητές η «Blue Star Ferries», ανακοινώνοντας και για φέτος την παροχή εκπτώσεων στους νέους φοιτητές για τις πρώτες μετακινήσεις τους από (και προς) τον τόπο κατοικία τους και προς (και από) τον τόπο σπουδών τους, στο πλαίσιο των εγγραφών τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα.

Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή αλλά και για τα εισιτήρια των μελών της οικογένειάς του, εφόσον φυσικά συνοδεύουν, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα «λουξ». Η ισχύς της έκπτωσης θα είναι μέχρι την 31 Οκτωβρίου και θα παρέχεται εκτός από τις γραμμές προς το βόρειο Αιγαίο και για εκείνες των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Ηρακλείου και των Χανίων.

 

Πώς δίδεται η έκπτωση

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με τη «Blue Star Ferries» ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας απλά το Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017.

Στην ανακοίνωσή της η ακτοπλοϊκή εταιρεία τονίζει ότι σε μια περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας «στηρίζει και επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους τη φοιτητική έκπτωση πριν ακόμα αποκτήσουν τη φοιτητική ταυτότητα που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους».

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey