Το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Σαπφούς

Συλλαλητήριο για την ΕΡΤ

06/07/2013 - 03:24

Την Τρίτη στις 8 το βράδυ στην πλατεία Σαπφούς, θα πραγματοποιηθεί παλλεσβιακό συλλαλητήριο για την ΕΡΤ. Την πρωτοβουλία για την κινητοποίηση έχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Αιγαίου και αναμένεται να συμμετάσχουν σειρά πρωτοβάθμιων σωματείων, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

Την Τρίτη στις 8 το βράδυ στην πλατεία Σαπφούς, θα πραγματοποιηθεί παλλεσβιακό συλλαλητήριο για την ΕΡΤ. Την πρωτοβουλία για την κινητοποίηση έχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Αιγαίου και αναμένεται να συμμετάσχουν σειρά πρωτοβάθμιων σωματείων, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο. Η κινητοποίηση αποφασίσθηκε σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Αιγαίου στη Μυτιλήνη, και στην οποία πήραν μέρος πάνω από 30 συνδικαλιστές από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο προαύλιο της ΕΡΑ Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί ανταλλακτικό παζάρι που διοργανώνει το δίκτυο «Ήλεκτρον», το οποίο θα αφορά βιβλία και μικρά αντικείμενα (όχι ρούχα και ογκώδη αντικείμενα λόγω περιορισμένου χώρου). Στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από μέλη του δικτύου για την ανταλλακτική οικονομία και την προσπάθεια, που γίνεται στη Λέσβο.

Η ΕΡΑ Αιγαίου συνεχίζει να λειτουργεί καθημερινά. Τις πρωινές ώρες μεταδίδεται τετράωρο ενημερωτικό πρόγραμμα. Στην συνέχεια γίνεται αναμετάδοση των κεντρικών σταθμών της ΕΡΑ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey