118 αιτήσεις για τις πέντε θέσεις στη δομή φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους

Ποιοι προσλαμβάνονται στον Ξενώνα

02/07/2013 - 16:30

Άμεσα θα είναι σε θέση να λειτουργήσει ο Ξενώνας για τη Φιλοξενία Γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους, η νέα δομή που με χρηματοδότηση απ’ το ΕΣΠΑ υλοποιεί ο Δήμος Λέσβου, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής προσωπικού.

Άμεσα θα είναι σε θέση να λειτουργήσει ο Ξενώνας για τη Φιλοξενία Γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους, η νέα δομή που με χρηματοδότηση απ’ το ΕΣΠΑ υλοποιεί ο Δήμος Λέσβου, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής προσωπικού, στο πλαίσιο προκήρυξης που «έτρεξε» στις αρχές του μήνα, και αναρτήθηκαν τα ονόματα των προσληπτέων. Είναι εντυπωσιακό πως για μία απ’ τις πέντε θέσεις που προκηρύχθηκαν, αυτή του κοινωνικού λειτουργού, δεν υπήρξε καθόλου ενδιαφέρον και μένει προς το παρόν κενή, ενώ για τις δύο θέσεις ψυχολόγων υποβλήθηκαν μόλις τρεις αιτήσεις.

Ο Ξενώνας βρίσκεται σε χωριό της Λέσβου και παράλληλα με τις εργασίες που ολοκληρώνονται τώρα για τη διαμόρφωση του ακινήτου που θα τον στεγάσει, τελειώνει και η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού, το οποίο, όπως είχε ανακοινώσει η αρμόδια αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Αναστασία Αντωνέλλη, προσλαμβάνεται με ετήσιες συμβάσεις, οι οποίες δύνανται να ανανεωθούν μέχρι τη λήξη του έργου.

Χθες αναρτήθηκαν στο Δήμο Λέσβου τα αποτελέσματα της προκήρυξης, σύμφωνα με τα οποία:
- Στη μία θέση της κατηγορίας Π.Ε. Ψυχολόγων, προσλαμβάνεται η Σταυρίτσα Φιρίγγου του Σαράντου.
- Στη μία θέση της κατηγορίας Π.Ε. Ψυχολόγων, με ειδίκευση στην Παιδοψυχολογία, προσλαμβάνεται η Ιοκάστη Μαζοπούλου του Χρήστου.
- Στη μία θέση της κατηγορίας Π.Ε. Διοικητικών Στελεχών, προσλαμβάνεται η Αθηνά Πασχαλίδη του Κωνσταντίνου.
- Στη μία θέση της κατηγορίας Υ.Ε. Βοηθητικού Προσωπικού, προσλαμβάνεται η Σταυρίτσα Ζία του Ιωάννη.

Όπως μας είπε η κ. Μόρφω Τυρή απ’ το Τμήμα Προσωπικού του Δήμου Λέσβου, δεν υπήρξε ούτε μία αίτηση για τη θέση της κοινωνικής εργασίας, που παραμένει κενή.

Συνολικά υποβλήθηκαν 118 αιτήσεις, εκ των οποίων οι πέντε απορρίφθηκαν γιατί δε διέθεταν επαρκή δικαιολογητικά, οι 70 αφορούσαν στη θέση του βοηθητικού προσωπικού, οι 40 στη θέση του διοικητικού στελέχους και οι τρεις στις δύο θέσεις ψυχολόγων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey