20χρονος από τη Μιανμάρ βρέθηκε χθες από στελέχη του Λιμενικού Σώματος ανοικτά της Θερμής να παλεύει παγωμένος με τα κύματα

Μια ακόμα τραγωδία;

17/12/2012 - 14:08

Μια ακόμα τραγωδία στο κομμάτι της θάλασσας μεταξύ Λέσβου και ακτών της Μικράς Ασίας υποπτεύονται τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος ότι εκτυλίχθηκε, με πρωταγωνιστές τα συνήθη θύματα των τελευταίων ετών.

Μια ακόμα τραγωδία στο κομμάτι της θάλασσας μεταξύ Λέσβου και ακτών της Μικράς Ασίας υποπτεύονται τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος ότι εκτυλίχθηκε, με πρωταγωνιστές τα συνήθη θύματα των τελευταίων ετών, τους παράνομους μετανάστες.

Ένας νεαρός περίπου 20 χρόνων βρέθηκε χθες να παλεύει με τα κύματα ενάμισι περίπου μίλι ανοικτά της Θερμής. Παγωμένος κυριολεκτικά και σε κατάσταση υποθερμικού σοκ, περισυλλέχτηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, που τον μετέφεραν στην ακτή, απ’ όπου και τον παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε με τη σειρά του στο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν και να τον σταθεροποιήσουν σε μια ανεκτή κατάσταση.

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι έρευνες για το πώς ο 20χρονος βρέθηκε στη θάλασσα. Οι υποψίες λένε πως μάλλον πρέπει να είναι επιζήσας ναυαγίου. Σε μια τέτοια περίπτωση, τις επόμενες ώρες η θάλασσα για μια ακόμα φορά θα αρχίσει να ξεβράζει πτώματα ανθρώπων, που πέθαναν στην προσπάθεια να περάσουν στη «γη της επαγγελίας».

Πάντως, προς το παρόν, ο 20χρονος δεν είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες που θα ρίξουν φως στο μυστήριο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey