Στην αντεπίθεση ο Γιακαλής

«Μικροπολιτική και ατομική προβολή»

24/08/2012 - 13:56

Χθες το απόγευμα, η Περιφέρεια απάντησε στις κατηγορίες που απηύθυνε τις προηγούμενες ημέρες, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Τεντόμας, κατηγορώντας τον ότι χορεύει πάνω στα αποκαΐδια.

Χθες το απόγευμα, η Περιφέρεια απάντησε στις κατηγορίες που απηύθυνε τις προηγούμενες ημέρες, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Τεντόμας, κατηγορώντας τον ότι χορεύει πάνω στα αποκαΐδια.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό», είχε υποστηρίξει ότι η Περιφερειακή Αρχή αντιμετωπίζει με ρουτινιάρικο τρόπο τη δασική προστασία και δέχεται αδιαμαρτύρητα τις όποιες κρατικές περικοπές σε προσωπικό, σε τεχνικά και οικονομικά μέσα, που «εκ του ασφαλούς» υπονομεύουν μια κατά το δυνατόν ικανοποιητική αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.

Η Περιφέρεια υποστηρίζει πως με τις μέχρι σήμερα ανακοινώσεις του, ο κ. Τεντόμας έχει δείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η μικροπολιτική εκμετάλλευση των θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρεια και η ατομική του προβολή.

Η Περιφερειακή Αρχή δηλώνει για ακόμη μια φορά πως δεν θα επιτρέψει σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα των πολιτών, προκειμένου να έχουν κάποιοι, όπως ο κ. Τεντόμας, την ευκαιρία να πανηγυρίζουν πάω στα συντρίμμια -που προφανώς ονειρεύεται- για να κερδίσουν πολιτικά οφέλη.

Συνεχίζοντας με εξίσου έντονο ύφος, η Περιφέρεια σημειώνει: «Ο κ. Τεντόμας δεν άργησε να μας δικαιώσει. Με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στη Χίο, έβγαλε μία επαίσχυντη ανακοίνωση για να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο και τη θλίψη των κατοίκων της Χίου, που όμως αντιμετώπισαν με θάρρος αυτή την καταστροφή και έδωσαν αγώνα μαζί με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές για να σώσουν τις περιουσίες τους. Στην ουσία προσπαθεί να “χορέψει” πάνω στα αποκαΐδια. Δικαίωμα του. Όποιος θέλει μπορεί να τον ακολουθήσει».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey