Μαζί με την 20χρονη κόρη του, γιατρός τού ΕΣΥ ξυλοκόπησε τη σύζυγο και το 1,5 ετών κοριτσάκι τους

Συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια…

24/07/2012 - 15:40

Έκανε υπομονή για τα παιδιά της, αλλά δεν άντεξε άλλο και μετά το τελευταίο συμβάν κακοποίησης της ίδιας και της μόλις ενάμισι χρόνου κόρης της, κατέφυγε στην Αστυνομία ζητώντας την ποινική δίωξη του συζύγου της, γιατρού τού ΕΣΥ στη Λέσβο.

Έκανε υπομονή για τα παιδιά της, αλλά δεν άντεξε άλλο και μετά το τελευταίο συμβάν κακοποίησης της ίδιας και της μόλις ενάμισι χρόνου κόρης της, κατέφυγε στην Αστυνομία ζητώντας την ποινική δίωξη του συζύγου της, γιατρού τού ΕΣΥ στη Λέσβο. Ο λόγος για 30χρονη οδοντίατρο που νοσηλεύτηκε μαζί με το παιδάκι της στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με κακώσεις, ενώ ο άντρας της δε συνελήφθη έως την παρέλευση του αυτοφώρου τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ιστορία της διπλανής πόρτας ήταν αυτή που εκτυλίχθηκε το απομεσήμερο του Σαββάτου σε μεγάλο χωριό της Λέσβου, στο οποίο και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του 49χρονος ειδικευμένος γιατρός τού ΕΣΥ. Η διαφορά με άλλες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έγκειται στο μορφωτικό επίπεδο του ζευγαριού, που σε καμμία περίπτωση δεν άφηνε περιθώρια ακόμη και υποψίας για το τι συνέβαινε μέσα στο σπιτικό.

Τον κατήγγειλε…
Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, που υποβλήθηκε στις αστυνομικές αρχές λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, ο σύζυγός της, από κοινού με την 20χρονη κόρη του απ’ τον πρώτο του γάμο, νωρίς το απόγευμα την ξυλοκόπησαν. Μαζί κακοποίησαν και το κοριτσάκι τους, ηλικίας μόλις 1,5 ετών, ενώ δε χτύπησαν το άλλο παιδί του ζευγαριού, το αγοράκι, για το οποίο δε διευκρινίστηκε αν ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι ή όχι.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, κατά τη νοσηλεία της κακοποιημένης κυρίας και του παιδιού της στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, η συμπεριφορά του συζύγου της δεν ήταν η πρώτη φορά που ξέφευγε απ’ τα όρια στα τρία χρόνια της κοινής ζωής τους. Η ίδια, που σημειωτέον δεν εργάζεται αλλά μένει στο σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά της, δίσταζε έως τώρα να προβεί σε καταγγελία. Έκανε, όπως είπε, υπομονή για τα παιδιά της, ακόμη κι όταν πληροφορήθηκε «παρεκτροπές» του συζύγου της και σε άλλους τομείς.

Τελικά δεν άντεξε άλλο και λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του Σαββάτου, πήγε σε κοντινής περιοχής - όχι στο ίδιο χωριό που είναι το σπίτι της - αστυνομικό τμήμα, ζητώντας την ποινική δίωξη του συζύγου της.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, παρ’ ότι κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, δε συνελήφθη έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο σύζυγος - γιατρός που πολλά χρόνια τώρα υπηρετεί το ΕΣΥ στη Λέσβο.

Ιατροδικαστική εξέταση
Παρ’ ότι οι κακώσεις που έφερε η παθούσα και το κοριτσάκι της δεν επέβαλλαν την παραμονή τους στο Νοσοκομείο, κρίθηκε σκόπιμο μετά την καταγγελία που έγινε, να νοσηλευτούν. Κι αυτό προκειμένου ο ιατροδικαστής του Βοστάνειου, Χριστόφορος Τσολακίδης, να τις εξετάσει και να συντάξει πόρισμα με το οποίο θα ενημερωθεί η Αστυνομία και η Εισαγγελία.

Πράγματι, η εξέταση ολοκληρώθηκε και αναμένεται το ακριβές πόρισμα για τις εμφανείς μελανιές και κακώσεις που έφεραν. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε βρέθηκαν στοιχεία που να μαρτυρούσαν και άλλα πρόσφατα ευρήματα κακοποίησης, αν και οι σοβαρότερες πληγές που δημιουργούν τέτοιου είδους συμπεριφορές, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν είναι αυτές που φαίνονται στο σώμα, αλλά στην ψυχή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey