Ανάγκη τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου

Στήριξη στους συνανθρώπους

12/06/2012 - 14:40

Έκκληση για βοήθεια, για ακόμη μια φορά, κάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου, που συνεχίζει απρόσκοπτα το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο, βοηθώντας συνολικά 180 άπορες οικογένειες από το Πλωμάρι και τα γύρω χωριά.

Έκκληση για βοήθεια, για ακόμη μια φορά, κάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου, που συνεχίζει απρόσκοπτα το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο, βοηθώντας συνολικά 180 άπορες οικογένειες από το Πλωμάρι και τα γύρω χωριά. Ενώ όταν το Δεκέμβριο ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Πλωμάρι υπήρχε ένας ενθουσιασμός από όλους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια, στην πορεία τα πράγματα δυσκόλεψαν, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη και άμεση ανάγκη για τρόφιμα.

Όπως τόνισε στο «Ε» ο υπεύθυνος του Παντοπωλείου, π. Ευστάθιος Μεταξής, υπάρχει μια δυστοκία σε ό,τι αφορά στην προσφορά, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των ανθρώπων που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο του Παντοπωλείου. «Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και προσπαθούμε να βοηθάμε όσους μας έχουν ανάγκη. Ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής και θρησκείας, όλοι έχουμε έναν πατέρα, το Θεό», τονίζει ο π. Ευστάθιος. «Συνεχίζουμε», λέει, «να μοιράζουμε τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μάς φέρνει ο κόσμος από το υστέρημά του, γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη στον κόσμο. Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθεια και τη στήριξη όσων μπορούν, σε τρόφιμα, που υπάρχει μεγάλη έλλειψη.»

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου βοηθά όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ και πάντα βάσει των δικαιολογητικών που αποδεικνύουν ότι υπάρχει ανάγκη, ενώ, όπως τονίζει ο π. Ευστάθιος, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη ακόμη και από ένα πακέτο μακαρόνια ή ένα πακέτο ρύζι για να ζήσουν. «Στο νησί υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι, που έχουν την οικονομική δυνατότητα να μας βοηθήσουν δίνοντάς μας τρόφιμα, στα οποία έχουμε έλλειψη. Κάνουμε έκκληση για στήριξη και βοήθεια σε όποιον μπορεί να την προσφέρει», καταλήγει ο π. Ευστάθιος.

Όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει τρόφιμα, μπορεί να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 22520 32223.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey