Απ’ τους Προσκόπους της Λέσβου και μαθητές της 1ης ΕΠΑΣ Μυτιλήνης

Προσφορές στο «HELP»

18/04/2012 - 16:18

Χρήματα και παιχνίδια προσέφεραν οι μαθητές της 1ης Επαγγελματικής Σχολής της Μυτιλήνης και οι Πρόσκοποι της Λέσβου, στο σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης «Βοήθεια για το παιδί και τον έφηβο-HELP» σε μια ένδειξη στήριξης της προσπάθειας του σωματείου.

Χρήματα και παιχνίδια προσέφεραν οι μαθητές της 1ης Επαγγελματικής Σχολής της Μυτιλήνης και οι Πρόσκοποι της Λέσβου, στο σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης «Βοήθεια για το παιδί και τον έφηβο-HELP» σε μια ένδειξη στήριξης της προσπάθειας του σωματείου. Οι πρόσκοποι, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων τους, συγκέντρωσαν παιχνίδια από παιδιά και τα έδωσαν σε άλλα παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Από την πλευρά τους, οι μαθητές της 1ης ΕΠΑΣ Μυτιλήνης, συγκέντρωσαν το ποσό των 400 ευρώ το οποίο και διέθεσαν στο σωματείο «HELP».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Βοήθεια για το παιδί και τον έφηβο-HELP», τα μέλη και οι εθελοντές ευχαριστούν δημόσια τους Προσκόπους και τους μαθητές της ΕΠΑΣ για το μήνυμα αισιοδοξίας, ανθρωπιάς και έμπρακτης κοινωνικής συμμετοχής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey