Από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου σε Εφταλού, Μόλυβο και Πέτρα

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας της Λέσβου «Euphoria»

29/08/2018 - 13:23

Λίγες ημέρες έμειναν για το ξεκίνημα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ευεξίας της Λέσβου “Euphoria”, που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Εφταλούς, Μολύβου και Πέτρας. Το τριήμερο φεστιβάλ διαθέτει πλούσιο πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας περισσότερες από 40 διαφορετικές δράσεις τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες του νησιού, όλων των ηλικιών και επιπέδων, με δασκάλους και ειδικούς από όλο τον κόσμο!

Οι δράσεις του είναι γεμάτες με ομαδικές δραστηριότητες , όπως ορθοσωμία, Tai Chi, pilates, Qi gong, Mindfulness, Yoga, πεζοπορία και χορό, που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία σταθμούς, σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν επίσης ενημερωτικές διαλέξεις, θεραπείες ευεξίας σε ιαματικές πηγές της Λέσβου, δράσεις “Juicing” στη φύση με τοπικά προϊόντα και πολλά άλλα.

Για τις οικογένειες που θα βρεθούν στη Λέσβο το διάστημα 7-9 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου προσφέρει παράλληλες δράσεις και για παιδιά ηλικίας από 7-16 ετών με χορό, ζωγραφική, επαφή με τη φύση και το σώμα μας.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δράσεις του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ευεξίας της Λέσβου “Euphoria”, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις επιλογές «εισιτηρίων»: α) το 3-day pass, που δίνει πρόσβαση στις δράσεις όλου του τριημέρου, β) το 1-day pass που αφορά τις δράσεις μιας συγκεκριμένης ημέρας του φεστιβάλ και γ) το εισιτήριο για μεμονωμένες δράσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις και τους καλεσμένους δασκάλους, που συμμετέχουν, άλλα και για κρατήσεις θέσεων, μπορούν να βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://euphoria-lesvos.com.

Σημειώνεται πως το Euphoria International Festival διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey