Απίστευτη είδηση που αναπαράγεται σε όλα τα ξένα δίκτυα, με εμπλεκόμενη  την κόρη Μυτιληνιού αστυνομικού

19χρονη με 2,5 κιλά κοκαϊνης στο… Χονγκ Κονγκ!

24/11/2017 - 10:26

Μία είδηση που σοκάρει και τη Λέσβο, λόγω του ότι η πρωταγωνίστριά της, έχει καταγωγή από το νησί, έρχεται από το μακρινό Χονγκ Κονγκ, συνοδευόμενο από μία ιστορία που παραπέμπει σε σενάρια μαφιόζικων ταινιών. Η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη, συνελήφθη αποβιβαζόμενη από πτήση μέσω Αιθιοπίας(!) στο Χονγκ Κονγκ, έχοντας στην κατοχή της 2,5 κιλά κοκαΐνης! Ο πατέρας της νεαρής, πληροφορούμενος την εξέλιξη αυτή που αναπαράγεται από χθες σε όλα τα δίκτυα παγκοσμίως, αδυνατώντας να πιστέψει την κατάληξη της κόρης του, σε δηλώσεις του αναφέρει ότι το παιδί του έχει πέσει θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών και οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το όνειρό της να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Η 19χρονη φοιτήτρια μέχρι πριν λίγους μήνες σε ΙΕΚ της Καλαμάτας, στο παρελθόν εργάζονταν σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που την γνωρίζουν, σε πρατήριο καυσίμων της Μυτιλήνης.

«Ψάχνονταν» με το μόντελινγκ

Το τελευταίο διάστημα όμως, δεν έδινε στίγμα αναφορικά με τη ζωή της πίσω στη γενέτειρά της, παρά μόνο ότι ήθελε να ασχοληθεί ή και ασχολούνταν ήδη με το μόντελινγκ. Ως εκ τούτου η είδηση ότι συνελήφθη με μία τεράστια ποσότητα κοκαΐνης στην Άπω Ανατολή, εύλογα, με πρώτο απ΄όλους τον πατέρα της εδώ στη Μυτιλήνη (αστυνομικός στην Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου) προκάλεσε τρομακτικούς συνειρμούς για το που άραγε να έμπλεξε το κορίτσι. «Το παιδί μου έχει πέσει θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το όνειρό της να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ», ήταν χαρακτηριστικά η αντίδρασή του σε δηλώσεις του στα μέσα στο άκουσμα της είδησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τώρα η 19χρονη έφτασε στο Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία. Όταν την κάλεσαν για έλεγχο οι τελωνειακοί και έψαξαν το σακίδιο πλάτης που είχε μαζί της, βρήκαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες τα 2,6 κιλά κοκαϊνης. Ο τελικός προορισμός των ναρκωτικών δεν έχει γίνει για την ώρα γνωστός, ωστόσο πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης της Κίνας, επικαλούμενες πηγές των διωκτικών Αρχών αναφέρουν: «Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Προφανώς, οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να εφοδιαστούν εν όψει των εορτών που πλησιάζουν».

Προφυλακιστέα υπό απειλή ισοβίων

Η 19χρονη οδηγήθηκε στο Δικαστήριο του Δυτικού Kowloon, όπου και αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης και κρίθηκε προφυλακιστέα μέχρι τη δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουάριου. Σύμφωνα όμως με τη νομοθεσία της Κίνας, όσοι συλλαμβάνονται για κατοχή ή μεταφορά ναρκωτικών μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με ισόβια, ενώ όσοι πιαστούν να είναι χρήστες οδηγούνται υποχρεωτικά σε δημόσια κλινική απεξάρτησης.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey