Η ανακοίνωση για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης ζητά την επιστροφή των ανεμβολίαστων στην εργασία τους

01/09/2022 - 09:00 Ενημερώθηκε 01/09/2022 - 07:38

Την άμεση επιστροφή του ανεμβολίαστου υγειονομικού προσωπικού στην εργασία του ζητάνε με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης με ανακοίνωσή τους.

Ειδικότερα σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: 

"Την 1 Σεπτεμβρίου 2022 κλείνει ένας χρόνος, μιας επικίνδυνης κυβερνητικής πολιτικής απέναντι στον υγειονομικό κόσμο, με τις αναστολές εργασίας. Συνεχίζει να κρατάει εκτός συστήματος υγείας 7000 περίπου εμπειρότατους υγειονομικούς γιατί δεν ‘’υπάκουσαν’’. Γύρω στους 20 συνάδελφους και από το νοσοκομείο Μυτιλήνης.

 Αύριο 1 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10.30, στο προαύλιο του νοσοκομείου, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στην εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης που προβλέπει αναστολή καθηκόντων για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στη μετατροπή του εμβολιασμού από την κυβέρνηση σε όχημα για αναστολές εργασίας, απολύσεις και διώξεις, καθώς και σε εργαλείο για να μεταφερθούν οι ευθύνες της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας και την υποστελέχωση του δημόσιου συστήματος Υγείας στις πλάτες των εργαζομένων 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τον Λεσβιακό λαό να συμπαρασταθεί στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων που τελούν υπό αναστολή εργασίας".

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey