Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 6161 δημότες μας (2789 οικογένειες) σε όλη τη Λέσβο

Για τη δωρεάν διανομή προϊόντων στους δικαιούχους

16/11/2018 - 16:16

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου, γίνονται γνωστά τα παρακάτω: Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα-, ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.

Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 6161 δημότες μας (2789 οικογένειες) σε όλη τη Λέσβο.  

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής) οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν κατά τόπους   από τους εργαζόμενους  μας στο Βοήθεια στο Σπίτι για την ημέρα, τον τόπο  και την ώρα της διανομής.

Η διανομή για την Δημοτικές Ενότητες  Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί :

Από την Δευτέρα   19 έως και την Τετάρτη  21 Νοεμβρίου 2018 στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  από ώρες  8.30 έως 12.30 .

Θα διανεμηθούν συνολικά  σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  39.314 τεμάχια   προϊόντων . Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: ρύζι, φακές, φασόλια, δημητριακά, καφές, φρυγανιές και τοματοπολτός.

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey