Η εξέλιξη του φαινομένου στη Λέσβο

Σε ετοιμότητα στη Λέσβο για τον Διομήδη

12/01/2022 - 11:12 Ενημερώθηκε 12/01/2022 - 15:00

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εξαιτίας της επέλασης του Διομήδη. Μέχρι το μεσημέρι ώρες της Τετάρτης το φαινόμενο εξελίσσεται ομαλά στην Λέσβο

Στην περιοχή της Καρύνης όπου σημειώθηκε πτώση βράχων μηχανήματα της Περιφέρειας έσπευσαν σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, Πανάγο Κουφέλο, για την απομάκρυνσή τους και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας της οδού. Μηχανήματα βρίσκονται στην περιοχή του Καρά Τεπέ και της Θερμής όπου λόγω των ανέμων βγήκαν φύκια στην στεριά. Άλλα προβλήματα δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου στη Λέσβο εξαιτίας του Διομήδη.

«Έχουμε πει να είναι προσεκτικοί, εξαιτίας των έντονων ανέμων, όλοι όσοι κινούνται για να μην υποστούν κάποια ζημιά σε περίπτωση πτώσης δέντρων. Τα μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα, έχουμε μοιράσει το αλάτι σε κατά τόπους περιοχές σε συνεργασία με του Δήμους και περιμένουμε σε περίπτωση που υπάρξει παγετός τις πρωινές ώρες της Πέμπτης» είπε ο κ. Κουφέλος σε δήλωσή του στο «Ε».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey