×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 31203

Νέα σεισμική δόνηση 5,3R!

06/02/2017 - 18:01

Μια νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,3R "ταρακούνησε" για ακόμα μία φορά σήμερα τη Λέσβο. Ελάχιστα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι (12:58) καταγράφηκε η ισχυρή αυτή σεισμική δόνηση, μόλις 57km βορειοδυτικά του νησιού.

 

Μια νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,3R "ταρακούνησε" για ακόμα μία φορά σήμερα τη Λέσβο. Ελάχιστα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι (12:58) καταγράφηκε ο δεύτερος αυτός και πιο ισχυρός σεισμός, 57km βορειοδυτικά του νησιού.

 

Όπως συνέβη και τα ξημερώματα, έτσι και η νέα αυτή σεισμική δόνηση έχει το ίδιο επίκεντρο, αλλά και εστιακό βάθος μόλις στα 10km.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκείνοι που ένιωσαν πιο έντονα το φαινόμενο ήταν οι κάτοικοι του βόρειου τμήματος του νησιού, επισημαίνοντας μάλιστα πως ο νέος σεισμός διήρκεσε περισσότερο, παρά το ότι είχε σχεδόν την ίδια ένταση. 

Σημειώνεται ότι στην περιοχή καταγράφονται και αρκετοί μετασεισμοί εδώ και κάποιες ώρες, με τους σεισμολόγους να εμφανίζονται πάντως καθησυχαστικοί για την ακολουθία, τονίζοντας πως πρόκειται για φυσιολογική εξέλιξη του φαινομένου, που δεν πρέπει να πανικοβάλει τους πολίτες. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey