Δεκάδες φορείς συμμετέχουν στην καμπάνια καθαρισμού

«Let’s Do It»… Λήμνος!

11/04/2013 - 15:25

Πεντακάθαρη Λήμνο υπόσχεται ο Δήμος και οι δεκάδες φορείς που θα συμμετάσχουν στην εθελοντική δράση καθαρισμού «Let’s Do It Greece 2013», που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Πεντακάθαρη Λήμνο υπόσχεται ο Δήμος και οι δεκάδες φορείς που θα συμμετάσχουν στην εθελοντική δράση καθαρισμού «Let’s Do It Greece 2013», που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Φέτος η ημερομηνία της κοινής δράσης για όλη την Ελλάδα έχει οριστεί να είναι η Κυριακή 14 Απριλίου. Ο Δήμος Λήμνου, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια, θα προμηθεύσει τους εθελοντές με σακούλες και γάντια μιας χρήσης και θα μεριμνήσει για την αποκομιδή των προϊόντων του καθαρισμού.

Ο κάθε φορέας ή σύλλογος που ενδιαφέρεται, μπορεί να οργανώσει τη δική του δράση και να ορίσει την περιοχή που επιθυμεί να καθαρίσει. Το ίδιο πρόγραμμα είχε ακολουθηθεί και πέρυσι στη Λήμνο, με μεγάλη επιτυχία.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Δήμος Λήμνου καλεί όλους τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δράση, να το δηλώσουν μέχρι και σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου. Οι δηλώσεις μπορεί να υποβληθούν με φαξ στο 22540 26085, τηλεφωνικά στο 22543 50000 ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρωτοβουλία
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Let’s Do It» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, στέλνοντας μήνυμα προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Στην πρώτη απόπειρα που ξεκίνησε πέρυσι στην Ελλάδα, ανταποκρίθηκαν χιλιάδες εθελοντές, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε κάθε γωνιά της χώρας. Ήταν ένας στόχος δύσκολος, ο οποίος με τη συμβολή όλων, έγινε τελικά πραγματικότητα, καθώς 20.000 ενεργοί εθελοντές και 450 φορείς μετέδωσαν το μήνυμα του «Let’s Do It». Η εθελοντική καμπάνια ενεργοποίησε και τους κατοίκους της Λήμνου, οι οποίοι με τη διοργάνωση του Δήμου κατάφεραν να καθαρίσουν πολλές περιοχές του νησιού.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey