Κάλεσμα από την Ομάδα Περιβάλλοντος του Φορέα Τουρισμού Μήθυμνας

Για σήμανση περιπατητικών και ποδηλατικών διαδρομών

14/03/2013 - 14:45

Η Ομάδα Περιβάλλοντος του Φορέα Τουρισμού Μήθυμνας διοργανώνει δράση τοποθέτησης σήμανσης στις περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές της περιοχής.

Η Ομάδα Περιβάλλοντος του Φορέα Τουρισμού Μήθυμνας διοργανώνει δράση τοποθέτησης σήμανσης στις περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές της περιοχής.

Η δράση αφορά τις διαδρομές που καθαρίστηκαν πέρυσι με το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας, οι οποίες οργανωμένα, μαζί με την έκδοση χάρτη που θα διανέμεται δωρεάν, θα αναδείξουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της περιοχής και ιδιαίτερα τον τουρισμό της υπαίθρου (περιπατητικός, φυσιολατρικός, ποδηλατικός, γεωλογικός κ.λπ.).

Οι δράσεις θα ξεκινούν πρωί, θα ολοκληρώνονται ως το μεσημέρι και θα γίνουν σε διάφορες ημέρες ανά εβδομάδα, εκτός Κυριακής.

Θα περιλαμβάνουν αφενός σήμανση προς τον Προφήτη Ηλία με επιστροφή, όπου θα χρειαστούν τρία γκρουπ (το πρώτο θα κινηθεί με τα πόδια από το Βαφειό με μονοπάτι, το δεύτερο θα ανέβει με αυτοκίνητο από τα Γέλια και το τρίτο με αυτοκίνητο από τη διασταύρωση του Άι-Γιάννη), καθώς και σήμανση στους δρόμους με αυτοκίνητο (αφορά τις περιοχές Πέτρα, Μόλυβος, Κάμπος, Εφταλού, Σκαμνιά), σήμανση μονοπατιού από τη Στύψη ως το Βαφειό και σήμανση μονοπατιού από τον Άι-Γιάννη μέχρι τον Κάμπο του Μολύβου.

Καλούνται όλοι να στηρίξουν τις δράσεις και να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά ή με e-mail έστω σε μία από τις παραπάνω, οι οποίες θα πρέπει να υλοποιηθούν πριν την έναρξη της τουριστικής σαιζόν. Οι ημέρες θα ανακοινώνονται τρεις ημέρες πριν, οι δράσεις θα ξεκινήσουν μετά την Καθαρά Δευτέρα και θα γίνεται μία δράση ανά εβδομάδα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey