Επίσκεψη οκταμελούς ιταλικού τηλεοπτικού συνεργείου στη Λέσβο

Γυρίσματα για περιβαλλοντική εκπομπή

10/08/2012 - 15:31

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο εξωτερικό και μετά από συνεργασία τού ΕΟΤ Μιλάνου με την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αποστολία Λύκου, το συνεργείο πραγματοποίησε λήψεις για την παραγωγή δύο εκπομπών αφιερωμένων στη Λέσβο και τη Χίο.

Οκταμελές τηλεοπτικό συνεργείο από την Ιταλία βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Λέσβο. Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο εξωτερικό και μετά από συνεργασία τού ΕΟΤ Μιλάνου με την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αποστολία Λύκου, το συνεργείο πραγματοποίησε λήψεις για την παραγωγή δύο εκπομπών αφιερωμένων στη Λέσβο και τη Χίο.


Τα φιλμ θα είναι διάρκειας 21΄ το καθένα και θα προβληθούν στο πλαίσιο της εκπομπής «Planeta Mare», του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού «Rete 4» (Mediaset Group). Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ψυχαγωγικές-περιβαλλοντικές εκπομπές, με βάση το θαλάσσιο στοιχείο, που παρουσιάζει στοιχεία του πολιτισμού, των παραδόσεων, αλλά και τα αξιοθέατα των προορισμών που προβάλλει.


Το συνεργείο επισκέφτηκε διάφορες περιοχές πάνω στη Λέσβο, όπως καθορίστηκαν από το Τμήμα Τουρισμού, σε συνεργασία με τη σκηνοθέτρια της εκπομπής. Πέρα από τις ξεναγήσεις σε αξιοθέατα που έγιναν, τραβήχτηκαν δράσεις που αφορούσαν στην κατάδυση, την ιστιοπλοΐα, την αλιεία, τους ταρσανάδες, τη γαστρονομία κ.λπ..


Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Κυριακή πρωί και σε επανάληψη το απόγευμα του Σαββάτου και το βράδυ της Δευτέρας, ενώ, καταλαμβάνοντας μερίδιο ακροαματικότητας της τάξεως του 10%, παρακολουθείται από περίπου δυο εκατομμύρια τηλεθεατές συγκεντρωτικά. Τα αφιερώματα στη Λέσβο και τη Χίο θα προβληθούν την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2012 και σε επαναλήψεις την άνοιξη τού 2013.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey