Καθάρισαν στην Καλλονή

03/05/2012 - 13:38

Συνεχίζοντας το έργο της, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλλονής συμμετείχε στον καθαρισμό γειτονιών της Καλλονής. Στη δράση πήραν μέρος αρκετοί κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι βγήκαν στις γειτονιές τους, παρέα με τα παιδιά τους σε πολλές περιπτώσεις, και καθάρισαν το χώρο από σκουπίδια, χόρτα και λοιπές ακαθαρσίες.

Συνεχίζοντας το έργο της, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλλονής συμμετείχε στον καθαρισμό γειτονιών της Καλλονής. Στη δράση πήραν μέρος αρκετοί κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι βγήκαν στις γειτονιές τους, παρέα με τα παιδιά τους σε πολλές περιπτώσεις, και καθάρισαν το χώρο από σκουπίδια, χόρτα και λοιπές ακαθαρσίες. Η πρωτοβουλία ανήκει στη Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλλονής και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία των συλλόγων και των τοπικών φορέων της πόλης.

Η δράση είχε ως σκοπό οι κάτοικοι της χώρας ανά περιοχές να βγουν και να καθαρίσουν τους δρόμους γύρω από τις γειτονιές τους, συμβάλλοντας σε ένα γενικότερο καθαρισμό των πόλεων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, με σκοπό η μέρα αυτή να γίνει συνήθεια για όλους, που μπορούν καθημερινά να αφιερώνουν μια ώρα ή λιγότερο την ημέρα για τον ευπρεπισμό της γειτονιάς τους.

Παράλληλα, η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Καλλονής, συνεχίζοντας τις ενέργειές της, προσανατολίζεται στο να κάνει καθαρισμό του λιμανιού της Σκάλας Καλλονής εν όψει της θερινής περιόδου. Όπως τόνισε στο «Ε» η εκπρόσωπος της Ομάδας, κ. Ασανούλα Γιαννή - Κοκκινέλλη, έχουν έρθει ήδη σε επαφές με τους αρμοδίους του Λιμεναρχείου της περιοχής, οι οποίοι φάνηκαν πρόθυμοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν στην ενέργεια, ενώ το ίδιο δεσμεύτηκε να κάνει και ο Σύλλογος Αλιέων της Σκάλας Καλλονής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey