Αφέθη ελεύθερος από τον Εισαγγελέα ο μηνυθείς κάτοικος για συκοφαντική δυσφήμιση του δημάρχου…

Γαληνός: «Οι ανήθικοι συκοφάντες, μόλις αποκαλυφθούν εκλιπαρούν για βοήθεια…»

29/11/2018 - 14:33 Ενημερώθηκε 29/11/2018 - 14:37

Μετά την απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Μυτιλήνης να αφεθεί ελεύθερος ο μηνυθείς για συκοφαντική δυσφήμιση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, χωρίς ακόμα να ορισθεί δικάσιμος, ο Δήμαρχος προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί. Ως γνωστόν πριν από λίγες ημέρες ένας κάτοικος Μυτιλήνης οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτόφωρου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, μετά από μήνυση με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης και της διασποράς ψευδών ειδήσεων που υπέβαλλε εναντίον του ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός. Ο κατηγορούμενος ο οποίος διένειμε προκήρυξη νεοσύστατης δημοτικής παράταξης στην οποία συμμετέχουν μέλη της λεγόμενης «Πατριωτικής Κίνησης Μυτιλήνης», διέδιδε ταυτόχρονα δηλώνοντας δημόσια, σύμφωνα με την προφορική μήνυση που κατέθεσε ο Δήμαρχος, ότι μη Κυβερνητική οργάνωση που ενεργοποιείται στη Λέσβο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος ανήκει στο Δήμαρχο και σε μέλη της οικογένειας του. Από αυτή τη δραστηριότητα μάλιστα του Δημάρχου έλεγε ο μηνυθείς, προκύπτουν μεγάλα κέρδη. Για αυτό και ο Δήμαρχος στηρίζει τους μετανάστες που έρχονται στο νησί.

Ο Σπύρος Γαληνός μετά την κλασική αναβολή που εξασφάλισε ένας ακόμη κατηγορούμενος (το έχουμε δει κατά κόρον στις περιπτώσεις όπου οι δημοσιογράφοι μήνυσαν αντίστοιχους συκοφάντες) δήλωσε:

«Για ακόμα μια φορά θρασύδειλα υποκείμενα, που τους παρέχουν ασυλία σκοτεινοί εντολοδόχοι, αποδεικνύουν ότι δεν έχουν ούτε το θάρρος ούτε την υπόσταση να στηρίξουν τα ανήθικα ψεύδη τους μπροστά στην Ελληνική δικαιοσύνη, η οποία με την τακτική των αργών τυπικών διαδικασιών, ουσιαστικά τους «κλείνει το μάτι» και αφήνει την κοινωνία ανυπεράσπιστη. Μάλιστα όλοι αυτοί οι ανήθικοι συκοφάντες, μόλις τα πρόσωπά τους αποκαλυφθούν και βιώσουν τις συνέπειες των πράξεών τους, εκλιπαρούν για βοήθεια και οίκτο επειδή αυτοί που τους παρακινούν δεν έχουν ούτε καν το θάρρος να τους στηρίξουν.

Είναι καιρός η οργανωμένη και ανήθικη στοχοποίησή μου να τελειώσει. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί άμεσα χωρίς αναβολές. Προκαλώ για ακόμα μια φορά αυτούς που βρίσκονται στην ίδια «συμμορία»  και διαβάλλουν εμένα και την οικογένειά μου να εμφανιστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης  και να καταθέσουν στοιχεία για όλα όσα μου καταλογίζουν. Να εμφανιστούν οι ηθικοί αυτουργοί, οι συκοφάντες του διαδικτύου και όλοι αυτοί που βρίσκονται από πίσω και τους παρέχουν ασυλία.»   

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey