Στις δικαστικές αίθουσες ξαναζωντάνεψε σήμερα ο εφιάλτης της σεξουαλικής κακοποίησης που περνούσε ένα 13χρονο κορίτσι στα χέρια του πατέρα του επί δύο χρόνια σε χωριό της Λέσβου

50 χρόνια στον βιαστή πατέρα!

23/02/2018 - 18:18 Ενημερώθηκε 23/02/2018 - 18:31

Στις δικαστικές αίθουσες ξαναζωντάνεψε σήμερα ο εφιάλτης της σεξουαλικής κακοποίησης που περνούσε ένα 13χρονο κορίτσι στα χέρια του πατέρα του επί δύο χρόνια σε χωριό της Λέσβου.  Η υπόθεση είχε έρθει στο φως τον περασμένο  Μάιο και σήμερα δικάστηκε στο μικτό κακουργιοδικείο στη Χίο. Το δικαστήριο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μυρσίνης Τζινέλλη στην ΕΡΑ, του επέβαλε 50 χρόνια φυλάκιση, με εκτιτέα τα 25.  Κατηγορίες όμως αντιμετώπισε και η μητέρα του παιδιού γιατί σύμφωνα με τη δικογραφία γνώριζε για την κακοποίηση που υφίστατο το παιδί της και δε μίλησε.  Της επεβλήθη ποινή φυλάκισης έξι ετών, η οποία έχει ανασταλτικό χαρακτήρα ενώ άσκησε έφεση.

Το ιστορικό όπως το είχε καταγράψει το «Ε»

Ο Αλβανικής καταγωγής πατέρας τεσσάρων παιδιών καταγγέλθηκε από την μητέρα του άτυχου κοριτσιού που βρήκε μόλις πριν από λίγες ημέρες το κουράγιο να μιλήσει για όλα όσα υπέφερε από τις άρρωστες ορέξεις του 38χρονου. Τα όσα έρχονται τώρα στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία, προκαλούν αίσθηση, ειδικά το γεγονός πως ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας, αλλά αθωώθηκε.

Κάτι λιγότερο λοιπόν έναν χρόνο, απ΄ όταν μία άλλη αθώα ψυχή βρήκε το κουράγιο να ξεσκεπάσει την φρίκη που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι από τον ίδιο της τον πατέρα, έρχεται μία νέα καταγγελία να προβληματίσει και να σοκάρει τη Λέσβο. Με τη μητέρα και σε αυτήν την περίπτωση να συναντά το παιδί της μέσα στον εφιάλτη του και να κάνει την καθοριστική καταγγελία για να ξεκινήσει τουλάχιστον το τέλος του μαρτυρίου.

Ασελγούσε για δύο ολόκληρα χρόνια

Η μητέρα λοιπόν του 13χρονου κοριτσιού, δεν είχε αντιληφθεί μέχρι προχθές που προχώρησε στην καταγγελία, τίποτα απολύτως απ΄ όσα συνέβαιναν στο ίδιο της το σπίτι για δύο ολόκληρα χρόνια. Με πρόσωπο κλειδί για να ξετυλιχθεί η υπόθεση, να αποδεικνύεται ένας εκπαιδευτικός από το σχολείο που φοιτούσε το κορίτσι. Και ο οποίος παρατήρησε την περίεργη συμπεριφορά του παιδιού ειδικά το τελευταίο διάστημα και έδειξε ενδιαφέρον για να βοηθήσει. Καταφέρνοντας σταδιακά να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μαθήτριάς του και να της δώσει το κουράγιο να διηγηθεί το δράμα της. Η αρχή λοιπόν έγινε από το σχολείο  και η 13χρονη στη συνέχεια ανοίχτηκε και στη μητέρα της, η οποία δεν δίστασε στιγμή, προχωρώντας άμεσα στην καταγγελία στην Ασφάλεια Μυτιλήνης. Εξάλλου ο 38χρονος, είχε… παρελθόν με μία ακόμη υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας, αλλά αθωώθηκε.

Εν τω μεταξύ, μετά την αναπόφευκτη δημοσιότητα που πήρε το θέμα που «έσκασε» από προχθές, βγαίνουν καθημερινά μαρτυρίες από ανθρώπους που ζούσαν από κοντά τον κατηγορούμενο στο χωριό αλλά και την οικογένειά του, που προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό. Καθώς οι περιγραφές τους για το προφίλ του 38χρονου δίνουν μία ξεκάθαρη εικόνα διαταραγμένης προσωπικότητας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey