Σκοτώθηκε έξω από το σπίτι του 58χρονος οδηγός μηχανής

Χωρίς ικανότητα άδειας οδήγησης η οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο Θανατηφόρο Τροχαίο κοντά στο Mytilana

20/04/2022 - 17:08 Ενημερώθηκε 21/04/2022 - 09:57

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου η 28χρονη οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο, στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Θυμίζουμε ότι συνέπεια του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στο 6ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα 58χρονος οδηγός μηχανής, η οποία εκσφενδονίστηκε μετά την σύγκρουση, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε η 52χρονη σύζυγός του στο Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, με καταγωγή από το Νεοχώρι (Μπωρός) Πλωμαρίου έβγαινε από το σπίτι του που είχε στην περιοχή, που σημαίνει προφανώς ότι η μηχανή δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα. Σημειώνται ότι μόλις χτες το ζευγάρι είχε γυρίσει στο σπίτι του, από την Αθήνα όπου βρισκόταν για λόγους υγείας και σήμερα έμελλε να έρθει αντιμέτωπο με αυτό το τραγικό γεγονός που στοίχισε τη ζωή στον έναν από τους δύο.

Η χωρίς δίπλωμα οδήγησης 28χρονη οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη.

Το δελτίο της Αστυνομίας

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (20-04-2022) το πρωί, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός, στην οποία επέβαινε και ένα ακόμη άτομο - ημεδαπή.

Κατά το χρόνο του συμβάντος, τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου και τραυματίστηκε σοβαρά η συνεπιβάτης του ίδιου οχήματος.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey