17χρονος τραυμάτισε και παράτησε 83χρονο ανάπηρο στον δρόμο

Τους αφήνουν να οδηγούν χωρίς διπλώματα

27/09/2021 - 16:47 Ενημερώθηκε 27/09/2021 - 16:52

Ενδεχομένως, έλλειψη αστυνόμευσης και τροχονομικών ελέγχων μαρτυρεί το γεγονός ότι ανήλικοι οδηγούν χωρίς διπλώματα οδήγησης εγκαταλείποντας τα θύματά τους στην άσφαλτο.

Αυτή τη φορά στο δρόμο άφησε 17χρονος οδηγός μηχανής 83χρονο που οδηγούσε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο 17χρονος που κυκλοφορούσε χωρίς δίπλωμα όχι μόνο τραυμάτισε αλλά εγκατέλειψε τον ηλικιωμένο που ήδη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Μάλιστα στο συμβάν ήταν παρόν ακόμη ένας άνδρας που οδηγούσε μηχανή και είδε τι συνέβη σηκώθηκε και έφυγε.

Ο 17χρονος συνελήφθη, ενώ σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Αναλυτικότερα στο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας σημειώνεται: «Από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την 24-09-2021 στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από 17χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο που επέβαινε 83χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο τραυματισμός του επιβάτη του αμαξιδίου. Κατά την εξέλιξη της έρευνας, διακριβώθηκε ότι ο οδηγός του μοτοποδηλάτου, καθώς και έτερος οδηγός δίκυκλης μοτοσικλέτας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων που ήταν παρών στο συμβάν, εγκατέλειψαν τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να προβούν στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες. Ο 17χρονος συνελήφθη, ενώ σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του οδηγού της μοτοσικλέτας. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey