Επιβλήθηκαν πρόστιμα από 300 έως 3.000 ευρώ

Συνελήφθησαν πέντε άτομα στη Λέσβο, για παραβίαση των κορονομέτρων

07/03/2021 - 14:14

Συνελήφθησαν, το Σάββατο 6 Μαρτίου στη Λέσβο, από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, πέντε άτομα και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν ποινικές δικογραφίες, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούνται για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στη Μυτιλήνη, τέσσερις αλλοδαποί είχαν προβεί στη διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία, στην οποία συμμετείχαν τέσσερα ακόμη άτομα. Σε βάρος των συλληφθέντων διοργανωτών της συνάθροισης, βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ, κατά περίπτωση, ενώ στους λοιπούς συμμετέχοντες, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300- ευρώ, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Επιπλέον, χθες το βράδυ σε περιοχή της Δυτικής Λέσβου, ημεδαπός (ιδιοκτήτης) λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας δύο άτομα - θαμώνες που βρίσκονταν και παρέμεναν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στους θαμώνες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές διενεργείται προανάκριση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey