Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης, στο πλαίσιο διεξαγωγής του «Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Μικρασιατικής Μνήμης»

23/07/2022 - 12:30

Ανακοινώνεται ότι κατόπιν απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 23-07-2022 ημέρα Σάββατο και κατά τις ώρες από 20:00 έως 23:00, στοπλαίσιο διεξαγωγής του «Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Μικρασιατικής Μνήμης», θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες –κατά περίπτωση-κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης, με στόχο τηνομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων, ως εξής:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδόΑργύρη Εφταλιώτη, από τη συμβολή της με την οδό ΤζέημςΑριστάρχου έως τη συμβολή της με την οδό ΕθνικήςΑντιστάσεως.
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδόΝαυμαχίας Έλλης, από τη συμβολή της με την οδό Μικράς Ασίαςέως τη διασταύρωση της Βόρειας παράκαμψης της πόλεως(εργοστάσιο ΔΕΗ).
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδόΕρμού, από τη συμβολή της με την οδό Ναυμαχίας Έλλης έως τησυμβολή της με την οδό Νιάνια.
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδόΠιττακού, από τη συμβολή της με την οδό Κυπαρισσίων έως τησυμβολή της με την οδό Ερμού.
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδόΧαριλάου Τρικούπη, από τη συμβολή της με την οδό Φάωνος έωςτη συμβολή της με την οδό Αγίου Θεράποντος. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey