Δήλωσε άγνοια για το περιεχόμενο του πακέτου και θύμα του 49χρονου φίλου της που υπέδειξε ως υπεύθυνο για την μεταφορά των ναρκωτικών

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 43χρονή που συνελήφθη να μεταφέρει 4,5 κιλά κοκαΐνη

22/09/2021 - 13:35

Ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα βρέθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου η 43χρονη που συνελήφθη την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στη Μυτιλήνη, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 43χρονη ημεδαπή, με τις κατηγορίες της κατοχής, της μεταφοράς και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η 43χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα από Εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για κατ’ οίκον περιορισμό, δεδομένου ότι είναι μητέρα 4 παιδιών.

Η 43χρονη μητέρα 4 παιδιών υποστήριξε ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομικά κατάσταση θέση που εξέφρασε και η μεγαλύτερη κόρης της που παρέστη. Ακόμη πρόσθεσε ότι η κατηγορούμενη δεν γνώριζε για το περιεχόμενο του πακέτου και πως παρασύρθηκε από τον 49χρονο φίλο της που της είχε δώσει βγαίνοντας από το πλοίο το συγκεκριμένο δέμα.

Το δέμα βρέθηκε σε τουαλέτες μαγαζιού στα λαδάδικα, και το είχε αφήσει η 43χρονη μια μέρα προτού αναχωρήσει με το πλοίο για το λιμάνι του Πειραιά.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα. Βέβαια εκκρεμεί η σύλληψή του και η μεταφορά του στη Μυτιλήνη για να απολογηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, αφού κατάφερε να φύγει για Πειραιά πριν την 43χρονη. Σύμφωνα με την 49χρονη ο άνδρας είναι ο υπεύθυνος για την μεταφορά της κοκαΐνης στη Λέσβο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey