Σε διαρκή ετοιμότητα αστυνομικές υπηρεσίες της Λέσβου, στο πλαίσιο παροχής συνδρομής για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς

Η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο Η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο Φωτογραφία : Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες

23/07/2022 - 23:00 Ενημερώθηκε 24/07/2022 - 10:23

Συνεχίζει να καίει η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου 23 Ιουλίου 2022 στην περιοχή Ρογκάδα Πολιχνίτου και έχει σκορπίσει τρόμο σε Βατερά και Βρίσα.

Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκονται αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή των Βατερών και του Πολιχνίτου στη Λέσβο.

Ειδικότερα, -46- αστυνομικοί και -17- οχήματα συνεχίζουν να συνδράμουν ουσιαστικά τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση των εστιών φωτιάς, με απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και λήψη απαιτούμενων μέτρων για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων των περιοχών όπου εξελίσσεται η πυρκαγιά. 

Παρακαλούνται οι πολίτες και οι οδηγοί οχημάτων για την ασφάλεια τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών. 

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης, σε ανακοίνωσή τους, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, στο σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για την άμεση ανταπόκριση και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey